2777
2789
عنوان

بچه لگد میزنه و تکون میخوره ی حال بدی میشم طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 20 پست
ینی همه لذت میبرن من بدم میاد مشکل دارم؟ البته کلا از بارداریم دشیمونم اما خب حالا که هست سعی میکنم ...

فکر میکنی.... خدای نکرده یکی دو ساعت که تکون نخوره خودتو به اب و اتیش میزنی که یه وول کوچیک بزنه خیالت راحت شه که حالش خوبه.... انرژیمنفی نده به نینی عزیزم... اون حس میکنه الان حالات روحیت رو.... باهاش حرف بزن و از وجودش لذت ببر.... خیلیا ارزوی این حال الانت رو دارن..... خواهرم دو هفته پیش مجبور شد کورتاژ کنه با وجود اینکه دو تا دسته گل داره، ولی خیلی تو روحیه ش تاثیر منفی گذاشته... خداروشکر کن بخاطر این نعمت گلم.... منم دعا کن. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فکر میکنی.... خدای نکرده یکی دو ساعت که تکون نخوره خودتو به اب و اتیش میزنی که یه وول کوچیک بزنه خیا ...

سعی میکنم بخدا نمیشه خب ادمی نیستم خودمو گول بزنم همیشه با خودم و اطرافم صادقم 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی.... خدای نکرده یکی دو ساعت که تکون نخوره خودتو به اب و اتیش میزنی که یه وول کوچیک بزنه خیا ...

ولی خب خدارو شکر میکنم سالمه تکون میخوره ینی هست

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
خب خیالم راحت شد فک کردم بچه من دیر تکون خورده خیلی منتظرم حرکتی بزنه

نه تا ۲۴ هفته طبیعیه 

پس طبیعیه فک کردم چون از بچه خوشم نمیاد من این حسو دارم🥲

نه عزیزم اینکه بچه رو دوست نداشته باشی عجیب نیست تازه از 3 ماهگی به بعد بعضی علاقمند میشن 

همه مثل هم نیستن بعضی هنوز باردار نشده عاشق بچه ان بعضی نه 

ولی به مرور متوجه میشی بدون این فسقلی حتی آب خالی هم بهت مزه نمیده

سعی میکنم بخدا نمیشه خب ادمی نیستم خودمو گول بزنم همیشه با خودم و اطرافم صادقم 

عزیزم... شاید این همون هدیه خداست مه قراره درهای روزی و برکت رو به روتون باز کنه.... بچه های خدا خواسته، یه هدیه ویژه ان

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....