2777
2789
عنوان

دخترم ۱۵ ماهشه و من کتکش میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 54 پست

من با خودم عهد کردم اگه بچم را زدم یه روز روزه بگیرم

دیگه غلط بکنم بزنمش چون خودما مجبور میکنم که روزه را بگیرم تا ادب بشم😜

خودت خودتا تنبیه کن وگرنه برات عادت میشه

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم فقط دوغ میخورد و تمام

اونم کم جیش میکرد.

بهش سویق و سرلاک خانگی میدادم گاهی میخورد گاهی نه.

میوه را بده دست خودش هرکار دلش خواست بکنه گاهی شاید یکمش را بخوره.یا یه سینی بزرگ یا سفره بذار جلوش و بذار با دستاش با غذا بازی کنه.به عروسک هاش غذا بده کم کم خوب میشه

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

اسیبی که تو بهش میزنی هزار برابر بد تر غذا نخوردنشه اون بچه چه گناهی کرده تو خواستی که به این دنیا بیاد که بزنیش باهاش بد رفتاری کنی الان بهت احتیاج داره و تو میزنیش پس روزی که بهش احتیاج داشتی و باهات بد رفتاری کرد ناراحت نشو تاوان این رفتاراته یادت باشه روح از جسم مهم تره خوشحال باشه اما گرسنه بهتر از اینکه قلبشو شکونده باشی و شکمشو سیر کرده باشی غذایی که با خشونت بخواد بخوره  اصلا بدرد نمیخوره وقتتو تلف نکن بزار تو حال خودش باشه گرسنه بشه خودش میگه

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش
خیر

پس درک نمیکنی یه مادر چی میکشه وقتی جیگر گوشش هیچی نمی خوره و توی ۲۴ ساعت حتی جیش هم نمیکنه این برابر با مرگه برای یک مادر،مادر حاضر خودش هیچی نخوره دور از جون بدترین مریضی هارو بگیره اما بچش سرماهم نخوره و.... بچش خوب غذا بخوره رشدش خوب باشه سو تغذیه نگیره و خدایی نکرده بخاطر بدغذاییش مریض نشه

ماست میخوره؟. هرچی اصرار کنی به غذا خوردن بدتر میشه امتناع می‌کنه...اگه واقعا اینقدر ریزه می‌ره است خب براش دارو اشتها بگیر اون اندازه ی معده اش کمه...دختر من ۱۸ماهشه گاهی دوست داره از تو قابلمه بخوره گاهی برنج و می‌ریزه رو زمین میخوره...اما من دخالت نمیکنم خودش هرچی خاست بخوره

پس درک نمیکنی یه مادر چی میکشه وقتی جیگر گوشش هیچی نمی خوره و توی ۲۴ ساعت حتی جیش هم نمیکنه این براب ...

دقیقا 

اصلا جیش نمیکنه قدش ۷۲ وزنش ۸ کیلو 

بخدا همسنای دخترم وزن ده کیلو قد ۷۸