2777
2789
عنوان

دخترم ۱۵ ماهشه و من کتکش میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 54 پست
پیش بچه ی دیگه ای گذاشتیش؟شاید ببینه اون میخوره نگاه اون کنه بخوره

تقریبا هر روز با بچه های همسن خودشه 

هیچی نمیخوره .همه میگن چجوری زندس 

فقط ی ماه خوب غذا خورد یک کیلو نیم چاق کرد 

وگرنه ۱۱ ماهگی ۶۵۰۰ بود وزنش

بعد کلیه ش از دست بره چی؟ چون ی دونه پوشکش هم در ۲۴ ساعت خیس نیست

به جای زدنش اول ببرش یه چکاپ کامل بعد ببر دکتر و اینکه تمرکز کن بلاخره هر بچه ای نسبت به یه مواد غذایی جذب میشه با زدنش بدون شاید مجبور شه غذا بخوره اما ازت متنفر میشه شاید اون لحظه تونستی به خواستت برسی اما بدون داری یه بچه که از نظر روحی و شخصیتی اسیب دیده تحویل اجتماع میدی یکم مطلب بخون ببین بچه هایی که تو بچگی از دست والدین کتک خوردن بزرگ شدن چی به سرشون اومده اونجاس که دیگه تنت میلرزه و هیچ وقت رفتارت ادامه نمیدی و اینکه چطور دلت واسه مظلومیت بچت نمیسوزه و اینکه از حرفام ناراحت نشو چون مطالعه دارم در این مورد بهت اینا گفتم که جلو رفتارت بگیری تا در اینده بچت اسیب نبینه تمام رفتار انسان ها به دوران کودکیشون برمیگرده جوری که بزرگ شدن محیطی که رشد کردن و جو خونشون وگرنه لباسی که تنشون باشه یا غذایی که خوردن مهم نیست 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبم کم میخوره ولی خیلی سرحاله همش میخنده خیلی هم بازیگوشه کل روز رو میرقصه یا ادای منو در میاره دستم ...

الهی عزیزم😂 مولتی ویتامین اشتها اور بش بده خیلی تاثیرداره

غذا بزار جلو دست خودش تابخوره اشکاالنداره خرابکاری میکنه ولی دوقاشقم بخوره خوبه.وسیله بزار جلودستش مشغول بشه بعد دهنش غذابزار

دخترمنم خیلی از غذا فراریه ولی باهمینکارا بهش میدم یا تیوی واسش میزارم یا وسیله جلودستش

گاهی مقاومت میکنه توبغلم میگیرم نمیزارم فرارکنه مجبورمیشه بخوره

ماست میخوره؟. هرچی اصرار کنی به غذا خوردن بدتر میشه امتناع می‌کنه...اگه واقعا اینقدر ریزه می‌ره است ...

اما دلیل به کتک زدن بچش نمیشه

بلاخره هر مشکلی یه راه حل منطقی داره

چکاب چی مثلا

منم بچه خواهرم مثل بچه شما بود اصلا هیچی نمیخورد

بردیم دکتر ازش آزمایش خیلی کامل گرفتن و گفتن که التهاب روده داره

مامانش چند ماه اصلا نباید لبنیات مصرف کنه و چند تا قطره اشتها آور هم بهش دادن و خداروشکر  الان خیلی بهتره