2777
2789
عنوان

چی میشه

66 بازدید | 11 پست

چی میشه که فکر میکنن میتونن هرچی فکر میکنن رو به زبون بیارن؟ 

چی میشه که به کسی میگن زشت؟

یا اونو بابت قیافش مسخره میکنن 

چی میشه؟ 

چرا به من میگین؟

مگه دست منه

زشتم که زشتم خب چیکارش کنم؟ چرا مسخره میکنید؟ چرا به روم میارید؟ 

خب من ادمم

درسته میخندم درسته به روی خودم نمیارم ولی من دلم میشکنه من هرچقدرم میگم مهم نیستید برام ولی بازم دلم میشکنه 

میدونی از چی؟ 

از اینکه زشتم نه از اینکه اون عوضی ها رو خودم ادم حساب کردم و همونا احساسمو نادیده میگرن

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!

چی شده 🥲

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

نمیخوام جملات انگیزشی بگم چون خودمم این مشکلو داشتم 

و درک می‌کنم کلمه به کلمت یه مدت که پخته تر شدی حرفای بقیه تخمت نیس و میفهمی تو زشت نیستی اونا دارن شعر میگن و اگه باهاشون تند رفتار کنی و توم حرفی بزنی که دل اون بشکنه دیگه هیچکی باهات شوخی نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشتی و زیبایی رو اخلاق و رفتار و نگرش ادم ها تعیین میکنه

زیباترین انسان توی جهانم که باشید وقتی اخلاقیات رو رعایت نکنید و دنبال تمسخر و یا اذیت و ازار دیگران باشید هرکسی که میگفته زیباییذ و با شما اشنا شده اینبار چهرتونو از کثافت هم بدتر میبینه

هیچ آدمی ک خدا آفریده زشت نیس 

همه خوشگلن ، همه زیبان 

شما هم اعتماد به نفس داشته باش

هر کی هر چی گفت ، نباید بگی اره همینه ک این میگه

زوایه دید ادما با هم فرق داره ، تو چیزی ک زیبا میبینی شاید من زیبا نبینم .

هیچکس توی این دنیا قیافش دست خودش نیس ، ولی میپذیره ، اما همه زیبا هستند 

شما هم زیبا هستی 🌷🌷🌷

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

زشتی و زیبایی رو اخلاق و رفتار و نگرش ادم ها تعیین میکنه زیباترین انسان توی جهانم که باشید وقتی اخل ...

ضمنا ادمای مریض همیشه و همه جا هستند که دنبال اینند که ادمایی رو که اعتماد بنفس پایینی رو دارند رو از هر نظری باشه خرد کنند

هروقت تونستید خودتونو هرچه و هرجور هستید بپذیرید و دوست بدارید و شکر گزار باشید اونموقع هیچوقت حرفای چرند اینا پشیزی هم واستون ارزش نداره

من نمیشینم بگم خدایا کاش اینجور بودم کاش اونجور بودم به خودم نمیگم زشت ولی از این غصه م میشه که کسایی که حواسم بود حتی لحنمم اذیتشون نکنه بی هیچ خجالتی حرفشونو میزنن

میدونید چیه من از قیافم ناراضی نیستم و منظورم کلی بوده راجب همه موضوعات ادمایی که حواسم بوده حتی کوچک ترین حرفام اذیتشون نکنه راحت ناراحتم میکنن نه فقط در باره زیبایی

من نمیشینم بگم خدایا کاش اینجور بودم کاش اونجور بودم به خودم نمیگم زشت ولی از این غصه م میشه که کسای ...

اینجور آدما خیلی خیلی زیادن و زیاد ترم میشند

دوست خود من با اینکه ادعای رفاقت صمیمی باهام داره چند بار جلوی دیگران منو تمسخر کرد ولی هیچی نگفتم

خیلی هم دلم به حالش میسوزه چون میدونم ادمی هست که اگه من نباشم بخاطر همین اخلاق مزخرفش کسی جز ادمایی مثل خودش محلش نمیزارن

جدیدا ولی باهاش قطع کردم ارتباطو

اینجور ادمایی رو یا باید ندید گرفت یا باهاشون دم خور نشد

اینجور آدما خیلی خیلی زیادن و زیاد ترم میشند دوست خود من با اینکه ادعای رفاقت صمیمی باهام داره چند ...

من یه کفش و کاپشن دارم که شش ساله میپوشم ولی هنوزم که هنوزه نو هست

اومد جلوی یکی از همدوره ای های قدیمی که شاغل شده بود و تازه دیده بودیمش

اون طرف گفت عه تو هنوزم این کاپشنو داری(چون چند بار ازم خواسته بود بهش بدم بپوشه اخه خیلی چیز گرمی بود)

دوست منم گفت اره کفشاشم مال شش سال پیشه بیار بالا ببینه😐

اینجور ادمایی یا توخونواده مشکل دارن یا مشکل ذاتی دارن

اینجور آدما خیلی خیلی زیادن و زیاد ترم میشند دوست خود من با اینکه ادعای رفاقت صمیمی باهام داره چند ...

من احساس میکنم همه ادمای دورم دارن از خرد کردن همدیگه لذت میبرن حتی به همدیگه هم رحم نمیکنن نمیفهمم مگه چه خبره مگه قراره چی بشه مگه مرگ بغل گوشمون نیست که انقد واسه بد بودن تلاش میکنیم

من احساس میکنم همه ادمای دورم دارن از خرد کردن همدیگه لذت میبرن حتی به همدیگه هم رحم نمیکنن نمیفهمم ...

این موارد متاسفانه توی خانما خیلی تشدیده

چشم و هم چشمی و حسادت

وگرنه دخترا دنبال عمل های زیبایی نمیرفتن که زیبایی طبیعی و خدادادی خاصی که خدا بهشون داده رو خراب کنند

یا اینهمه مواد ارایشی که اگر مطالعه کنید بعضا پوست رو در عوض مصرف چندساله خراب و پیر میکنه

رژ لب های الان اگر کسی دقت نداشته باشه سرب قاطیش هست و علمی و منطقی سرطان زاست

والا شما بخودتون رحم نمیکنید