2777
2789
عنوان

هر ماه

184 بازدید | 16 پست

⚠️ حاوی ناسزا ⚠️

در مورد خون و پریود هم خیلی غر زدم حالتون بد میشه نخونین.

نمیدونم این پریود لامصب چرا با من اینطور میکنه. هر ماه عذابم میده. نصف لباسا و رختخواب و زندگیم رو از بین برده. نمیدونم کدوم پدرسگی چند وقت پیش نوشته بود دخترا هربار پریود میشن نمیدونم فقط پنج قاشق چایخوری یا چقدر خون میاد ازش. بی پدر پنج قاشق که واسه یه ساعت منم نمیشه که. قشنگ میتونم خون آشام به سرپرستی بگیرم ماهیانه آذوقه یه سالش رو تامین کنم. الان بلند شدم لباس عوض کنم خون ریخت کف اتاق، نزدیک بود بشینم همونجا گریه کنم. هربار از دیدن وضع خودم گریه ام میگیره. عین صحنه قتل میشه زندگیم هر دفعه.

بعد اینا کم بود، این ماه برای اولین بار توی زندگی ام دو بار پریود شدم. بابا یه بارش هم از سرم زیاده. ولم کننن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته عزیزم .دکتر رفتی؟ فکر کنم طبیعی نباشه انقدر خونریزی 

حالا من خونریزیم طبیعیه ولی دردش زندگیمو مختل میکنه مخصوصا الان با دوتا بچه واقعا اذیت میشم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
عزیزم فیبروم اینانداری؟این حجم غیرطبیعیه خب

پنج شیش سال پیش رفتم دکتر زنان سونو گرفت ازم بعد گفت مشکلی نداری و برای تو این حالت طبیعیه، از اون موقع هم هیچ فرقی نکردم. البته فقط همین یک بار در این مورد دکتر رفتم. انصاف رو رعایت کنم فقط روز دوم اینجوری میشم، یا اگه خیلی بد باشه سه روز اول و بعدش از لکه هم کمتر میشه. تا به امروز هم پریودم منظم بوده این اولین باره که نامنظم میشه، که خب فکر کنم دلیلش رو میدونم.

تا حالا سونو دادی؟!

پنج شیش سال پیش رفتم دکتر زنان سونو گرفت ازم بعد گفت مشکلی نداری و برای تو این حالت طبیعیه، از اون موقع هم هیچ فرقی نکردم. البته فقط همین یک بار در این مورد دکتر رفتم. انصاف رو رعایت کنم فقط روز دوم اینجوری میشم، یا اگه خیلی بد باشه سه روز اول و بعدش از لکه هم کمتر میشه. تا به امروز هم پریودم منظم بوده این اولین باره که نامنظم میشه، که خب فکر کنم دلیلش رو میدونم.

سخته عزیزم .دکتر رفتی؟ فکر کنم طبیعی نباشه انقدر خونریزی  حالا من خونریزیم طبیعیه ولی دردش زند ...

آره سخته. بالاتر نوشتم چند سال پیش دکتر رفتم گفت مشکلی نداری. البته من فقط یک روز یا دو روزش اینطوری هستم، انگار همه اش یک جا تخلیه میشه، بعدش دیگه از لکه هم کمتره. من خاله ام مث شما دردش میگیره اونم خیلی اذیت میشه خیلی زیاد، درد از اینم سخت تره واقعا.

شرايط شما طبيعي نيست  بايد حتما بريد چكاپ

فقط یکی دو روز اینطوریه بعدش از لکه هم کمتر میشه ولی الان همگی گفتید باید بری دکتر منم به شک افتادم 🤯. از روز اول بلوغ همینه اوضاع من، تنها دلخوشی ام نظمش بود.

پنج شیش سال پیش رفتم دکتر زنان سونو گرفت ازم بعد گفت مشکلی نداری و برای تو این حالت طبیعیه، از اون م ...

خب پس خداروشکر مشکلی نداری

برای لباست دو تا یا سه تا پد ردیفی بزار که از پشت کمر تا زیر ناف رو واست کاور کنه لباس زیر تنگ هم بپوش.زیر انداز بهداشتی هم از داروخونه بگیر قبل خواب پهن کن زیرت اصلا رختخوابت کثیف نمیشه

آره سخته. بالاتر نوشتم چند سال پیش دکتر رفتم گفت مشکلی نداری. البته من فقط یک روز یا دو روزش اینطوری ...

آها پس یکی دو روز رو میشه تحمل کردن فوقش اون دو روز بیشتر نوار بهداشتی مصرف میکنی .واقعا درد سخت تره 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خب پس خداروشکر مشکلی نداری برای لباست دو تا یا سه تا پد ردیفی بزار که از پشت کمر تا زیر ناف رو واست ...

ممنونم خدا کنه همینطور باشه الان اومدم غر بزنم ولی یکم ترسیدم 😀 فرصتش پیش بیاد یه چکاپ میرم بد نیست به هر حال. زیر انداز گرفتم خیلی بهتر کرده اوضاعم رو. تو فکرم لباس زیر مخصوص پریود هم بگیرم.

آها پس یکی دو روز رو میشه تحمل کردن فوقش اون دو روز بیشتر نوار بهداشتی مصرف میکنی .واقعا درد سخت تره ...

شما دکتر رفتین؟ منم بعضی وقتا دردم میگیره ولی خب غیر قابل تحمل نیست.

شما دکتر رفتین؟ منم بعضی وقتا دردم میگیره ولی خب غیر قابل تحمل نیست.

آره میگن مشکلی نیست .از مجردی همینجور دردناک بود فقط چند ماه بعد زایمانا خوب میشد و باز مثل قبل میشه دردش

آره میگن مشکلی نیست .از مجردی همینجور دردناک بود فقط چند ماه بعد زایمانا خوب میشد و باز مثل قبل میشه ...

چه جالب که بعد از زایمان خوب بوده فکر میکردم برعکس باشه. البته من تجربه ای ندارم. خب خدا رو شکر کن مشکلی ندارین. خاله من بنده خدا مث اینکه بیماری داشت خیلی دستش بند شد. خدا رو شکر فعلا خطر از سرش گذشته ولی همیشه باید دارو مصرف کنه.