2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 53 پست
شوک قاعدگی چیه؟

گوگل بزن در موردش مطالعه کن هر خانمی باید در موردش اطلاعات داشته باشه منم نمیدونستم حین پرسیدن در مورد کاپ فهمیدم حتی نوار بهداشتی و تامپون ممکنه باعث شک بشه و حتی مورد مرگ هم داشته

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل بزن در موردش مطالعه کن هر خانمی باید در موردش اطلاعات داشته باشه منم نمیدونستم حین پرسیدن در مو ...

مطالعه میکنم حتما ولی دیدم یک خانمی گفت سیکل ۷ روزه اش با کاپ شده بوده‌ ۲ روز فکر کردم شوک همین باشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

مطالعه میکنم حتما ولی دیدم یک خانمی گفت سیکل ۷ روزه اش با کاپ شده بوده‌ ۲ روز فکر کردم شوک همین باشه

نه این نیست کلا یکی از فواید یا مضرات کاپ همینه که تعداد روزای پریودی کم میشه واقعا مساله کاپ پیچیده اس برای من بودن یا نبودن مساله این است😂 دوساله درگیرشم الان از سازدنش بهتر میشناسمش فقط دکترا منع میکنن 

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓