2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 53 پست
میتونم بپرسم چرا

عزیزم من پریودم ۷ روزه بود ولی بعد از چندماه استفاده تایم پریودم انقدر کم شده بود که منی که تو کل عمرم پریود زیر ۷ روز رو تجربه نکرده بودم کم کم شد ۵ روز ۴ روز بعد دوسال رسیده بود به دو روز یا یه روز و نصف بعد اینکه اوایل پریودی اصلا خون تیره دفع نمیکردم ولی تو این دوسال همیشه روزای اول خون تیره میومد همون ماه اول که کاپ رو کنار گذاشتم پریودم دوباره برگشت به همون ۶ روز و ۷ روز الان تقریبا سه ماهه نوار میذارم دیگه خبری از پریود دو روزه نیست و همون حال قبلشه 

نمیدونم این مسئله میتونه برای سلامتی خطرناک باشه یا نه ولی ترجیح دادم همون حالت قبل خودش رو طی کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روتوالت فرنگی خیلی راحت تره .شایدم خیلی براتون کوچیکه که اینقدر میره بالا .ولی باید فشارش بدی تاازحالت مکش خارج بشه بعد خارجش کنی ولی قبول دارم رودستشویی ایرانی خیلی سختع من وقتی بخوام برم جایی که دستشویی ایرانیه توار میذارم که اگه پرشد نشتی نده هرچنددیگه ازنوار چندشم میشه 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
حس میکنم خیلی بالا میره و راحت نمیتونم خارجش کنم

من چند ساله درگیرشم که بخرم یانه🤣

همه راضین ولی تا با یه دکتر یا ماما مشورت میکنم رایم میزنن و میگن بشدت مخالفیم و باعث  shok قائدگی میشه و از این میترسم شک خیلی بده  و از نواربهداشتی بشدت متنفرم و افسردم میکنه بعد این همه سال هنوزم عادت نکردم به نوار

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

من چند ساله درگیرشم که بخرم یانه🤣 همه راضین ولی تا با یه دکتر یا ماما مشورت میکنم رایم میزنن و میگ ...

شوک قاعدگی چیه؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من خشک نمیکردم باید خشک کنم

نه عزیزم نیاز به خشک کردن نیس اونم بادستمال کاغذی که منشا عفونت ومیکروبه حتی بادستمال کاغذی خودتم خشک نکن دیگه چه برسه کاپ که میره میچسبه به دهانه رحم خطرناکه بااب گرم بشور هردفعه هم که پریودیت شروع میشه ۲۰دقیقه بجوشونش بعد استفاده کن

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
موافقم

برای شماهم همچین مشکلی پیش اومده ؟

آخه من با دوستم دوتایی همزمان خریدیم اونم میگفت تایم پریودش رو کمتر کرده ولی دیگه در حد من نشده بود من دیگه این آخرا یه روز و نیم بیشتر پریود نبودم و کلا انقدر عقب مینداختم هرماه که میترسیدم یائسه شده باشم

من کل پریودیم سه روزه. بقیه اش در حد لکه

منم دو روز اول خون ریزی شدید روز سوم معمولی چهارم پنجم لخته نیست ولی خب از لک بیشتره ششم و هفتم خیلی لک کمرنگ حتی شورتم نپوشم اتفاقی نمیوفته فقط موقع دسشویی رفتن نشون میده ولی زمانی که کاپ استفاده میکردم روز اول شدید دیگه از روز دوم لک بود و تمام