2777
2789
عنوان

حل مشکل کم رویی بادوست بدحساب

168 بازدید | 13 پست

خانوما من یه مشکل بزرگی که دارم وخیلی تو ارتباطاتم زجرمیکشم مشکل کم روییم هست توگرفتن حق خودم.الان بابدحسابی دوستم به مشکل برخوردم.ما چندوقت یکباربه اصرار خودش بیرون میریم من یه نفرم ولی اون بادخترش میاد.ازاول تااخرهمه هزینه های رفت برگشت رستوران قلیان خوراکی هرچیزی که فکرشو کنید حتی شارژکردن  خط موبایل دخترشو میندازه گردن من به این بهونه که تو حساب کن من باهات حساب میکنم وهرسری میره به امون خداوهفته هاطول میکشه .تازه خرجهای ریز رو اصلا بحساب نمیاره  .اصلاشعورش نمیرسه که شاید توکارتش کم داره چرابایدبندازم گردن اون؟اخرین بارکه رفتیم بیرون نزدیک دوهفته پیش بودبازم بااصرار خودش یعنی من هم ازکاروزندگیم مبمونم هم مادرخرج میشم اخرم بادخترش عشق وحالشو میکنه ومن میمونم وپولایی که هرسری نزدیک یک الی دومیلیون سربیرون رفتن بهم بدهکارمیشه.من درامدی ندارم باپول توجیبی که شوهرم بهم میده هزینه میکنم ولی شوهراون ماشالله خوب درمیاره بااینکه رونمیکنه.خودشم میدونه وضع مالی ماخیلی خوب نیست وقسط وبدهی اجاره خونه زیادداریم برعکس خودشون.اخرین باربازم همه هزینه هاروموقع کارت کشیدن انداخت گردن من .الان نزدیک یک وخورده ای بهم بدهکاره بابتش.اصلاتواین مدت ذره ای به روش نیورده .هی اومدم بهش بگم ولی انگار دهنمو قفل زدن اینم بگم که اگه خودش باشه به دوروزنمیکشه که پولشوازم پس بگیره چون دیدم.کاملا رک میگه فلانجافلان هزینه روبرات کردم همین الان بزن به حساب حتی بیشتراز خرحی که کرده حساب میکنه ومیگه بزن.میدونم که دیگه نباید باهاش برم بیرون وقسم خوردم دیگه نرم چون فقط خودخوری وحرص عایدم میشه.فقط خواهشم این هست کمکم کنیدکه چجوری ازش پولمو درخواست کنم بااین کم رویی که دارم😔😔😔😔ازخودم بدم میاد وقتی انقدر خودمو خجالتی وبی عرضه میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که روت نمیشه رو در رو بگی بهش پیام بده بگو پول لازم دارم لطفا یک و نیم بزن به کارتم و شماره کار ...

نه باهاش نمیخوام کات کنم فقط ددیگه بیرون نمیخوام باهاش برم رفت وامدم فقط درحد تلفنی صحبت کردن وهرازگاهی خونه هم رفتن واومدن باشه ولی دیگه باهاش گردش نرم براهمین موندم چجوری ازش بخوام

نه باهاش نمیخوام کات کنم فقط ددیگه بیرون نمیخوام باهاش برم رفت وامدم فقط درحد تلفنی صحبت کردن وهرازگ ...

گردش نرو .اگه ام اصرار کرد بگو مشکل مالی دارم نمیتونم بیام.الانم اسمس بده بگو پول لازمم لطف کن اون پولو بفرست برام.اصلا بد نیست خجالت نداره

حالا که روت نمیشه رو در رو بگی بهش پیام بده بگو پول لازم دارم لطفا یک و نیم بزن به کارتم و شماره کار ...

مشکلم اینه که چه پیامکی چه رودرو خجالت میکشم پنج روزه هی میام براش تایپ کنم ولی به سندکردن که میرسه نمیتونم

مشکلم اینه که چه پیامکی چه رودرو خجالت میکشم پنج روزه هی میام براش تایپ کنم ولی به سندکردن که میرسه ...

رو در رو واقعا سخته ادم بخواد بگه ولی پیام دادن راحته متن پیام رو بنویس و بفرست اصلا هم خجالت نکش به این فکر کن اگه اون از تو پول میخواست تا حالا صدباره گرفته بود با ادم پرو باید پرو برخورد کنی پولی کمی نیست که بخوای بخاطر خجالت ازش بگذری

رو در رو واقعا سخته ادم بخواد بگه ولی پیام دادن راحته متن پیام رو بنویس و بفرست اصلا هم خجالت نکش به ...

صبح بهش پیام دادم گفتم پولمو لازم دارم بایدبرم دندون پرشکی،وگفتم شرایطم طوریه که نمیتونمم ازکسی قرض بگیرم پس لطفا زودترجورکن .برگشته میگه من پول ندارم هروقت پول دستم اومد وحقوق شوهرمو دادم برات میزنم.ببین چقدریه ادم می تونه بیشعورباشه خب زن حسابی تو وقتی پول نداری بیخودمیکنی خرج و مخارج گشت وگذارو عشق وحالتو هرسری میندازی گردن من والتماس پشت التماس که بریم بیرون  اخرم یک قرون ازخودت هزینه نمیکنی.من پول نداشته باشم دوتاقلم پامو میشکونم میشینم تو خونه م حتی اگه دق کنم نه اینکه یکی دیگه رومادرخرج خودم وبچه م کنم.اصلانگفت برات جورش میکنم یاازکسی قرض میگیرم میدم بهت بااینکه گفتم اورژانسی لازمش دارم

صبح بهش پیام دادم گفتم پولمو لازم دارم بایدبرم دندون پرشکی،وگفتم شرایطم طوریه که نمیتونمم ازکسی قرض ...

بازم خوبه تونستی خجالت رو بزاری کنار و پیام بدی الا هم یکی دو هفته دیگه بازم پیام بده بگو چی شد پول جور کردی مثلا بگو اگه خودم احتیاج نداشتم دوباره پیام نمیدادم

هیچ وقتم دیگه با همچین ادمی بیرون نرو یا اگه رفتی بگو من کیف پولمو خونه جا گذاشتم تو حساب کن بعدا بهت میدم