2777
2789

خانوما من ۲۸ شهریور پریود شدم ۵ .۶ روزه و قطع شد ینی  یک مهر پریودم تموم شد دوم مهرم در حد یک لک اومد و تمام 

بعدش اقدام داشتم 

۱۰مهر ک روز ۱۴ سیکلم بود لک بینی داشتم هنوزم دارم الان ۶ روزه ولی لک هام خیلی کم و مشابه لک لانه گزینی که تو نت دیدم هست سردردم دارم 

الان نمیدونم میتونه لانه گزینی باشه یا نه

یکی توی دلمه🤰🏻فرق داره باهمه🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ممکن باید صبر بکنی از تاریخ پریودت بگذره که بری تست بتا بدی  یا بیبی چک بزنی

اخه ۶ روز زیاد نیست برای لانه گزینی؟و اینکه دقیقا روز تخمکذاری لک شروع شد 

البته من با برنامه مینت تخمک گذاری رو حساب میکنم نمیدونم دقیق یا نه

تا آزمایش و بی بی چک ندی که معلوم نمیشه بعد هم شش روز بعد اقدام مگه معلوم میشه احتمالا براب اینکه را ...

علائمم شبیه لانه گزینی هست ولی زمان لک بینیم اوکی نیست

فقط تا نزدیک زمان پریود صبر کن 

من دوفاستون مصرف میکنم دکترم برای ۳ ۴ روز دیگه برام سونو واژینال نوشته اگه بارداری باشه نشون میده با سونو یا زوده؟

لانه گزینی چیه 

لانه گزینی فرآیندی است که تخمک بارور شده از لوله فالوپ عبور کرده، به اعماق دیواره‌ی رحم رسیده و خود را به آن می‌چسباند. جنین تا زمان زایمان در این مکان (یعنی داخل رحم) باقی می‌ماند.

عزیزم من اینجوری شده بودم رفتم دکتر سنو کرد گفت کیست داری و علت لکه بینی کیست بود. 

حالا برا شما انشاااالله که اینجوری نباشه. این زمان سیکلی که شما میگین زمان لانه‌گزینی نیست لانه گزینی تقریبا چند روز مونده به وقت پری هستش. 

عزیزم من اینجوری شده بودم رفتم دکتر سنو کرد گفت کیست داری و علت لکه بینی کیست بود.  حالا برا ش ...

کیست دارم و مجاور تخمدانه و دکترم گفت اصلا مشکل ساز نیست و حتی نیازی ب مصرف دارو هم براش نیست و ربطی به خونریزی نداره من ماه قبل هیستروسکوپی تشخیصی انجام دادم و رحمم مشکلی نداره دوفاستونم برای منظم شدن پریود مصرف میکنم نمیدونم اصلا گیج شدم ک این لک بینی از چیه