2777
2789
عنوان

حاظر جوابا بیاین لطفا

174 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم در ظاهر جلو شوهرم و جلو همه الکی میگه من عروسمو خیلی دوست دارم ولی وقتی شوهرم نیست بدترین رفتارارو باهام می‌کنه ، لطفا یه جوابی بدین که وقتی ایندفعه جلو شوهرم گفت عروسمو دوس دارم و فلان من چه جوری جوابشو بدم؟ اصلا ری اکشنم چی باشه؟ اصلا جواب بدم یا انگار اصلا نشنیدم؟ اگه جوابشو بدم چی بگم؟ 

همه چی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثلا خییییلی باهام بد حرف میزنه ، به خدا اصلا خودم می مونم تو کارش

توام مثل خودش باش

حلو شوهرت لوس

بعد شوهرت هر چی گفت چهارتا بزار روش تحویلش بده

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
خیلی شیک زمانی ک رفتار بدی کرد بگو عععهه صبح ک فلان رفتار خوبو داشتی الان چی شد.... دوست داری راجبش ...

ببین نمی‌خوام یه جور باشه که تنش زایی مستقیم بشه چون وقتی مستقیم شروع به دعوا کنه اصلا هیچ چی براش مهم نیست خیلی بد توهین میکنه

همه چی درست میشه
میترسم وحشی بشه و بگه من مگه باهات چیکار کردم

بگو مگه گفتم کاری کردید؟

به خودتون شک دارید؟!!

غیر از اون تنهایی صداشو ضبط کن ضایعش من 

به همه نشون بده چه جوری باهات حرف میزنه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
توام مثل خودش باش حلو شوهرت لوس بعد شوهرت هر چی گفت چهارتا بزار روش تحویلش بده

آخه همش تو خودم میریزم و به قدری حرس میخورم که افسرده شدم به شوهرمم نمیتونم بگم چون حرفامو باور نمیکنه

همه چی درست میشه

دوربین مخفی😎 هرسری باهات بدحرف زد فیلم بگیر نامحسوس چندبار فیلم بگیر بعد ب شوهرت نشون بده... بعدهروقت مادرشوهرت خاست حرف بزنه بلند بخند ب شوهرت نگاه کن

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
آخه همش تو خودم میریزم و به قدری حرس میخورم که افسرده شدم به شوهرمم نمیتونم بگم چون حرفامو باور نمیک ...

خوب دیگه بهت گفتم چیکار کنی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران