2777
2789
عنوان

خانما و اقایون ی لحظه لطفاااا

134 بازدید | 5 پست

سلام به همگی... میشه لطفاااا از این پویش حمایت کنید شرکت سایپا هر روز داره قیمت ساینا رو میبره بالا از مردادکه  ۲۴۸ بوده الان شده ۳۰۱ 😔 لطفاااا از حمایت کنید شاید بتونن گاری واسه ما بکنن .....سلام سردبیر فارس من

پویش شما منتشر شد.
می‌توانید لینک زیر را با دیگران به اشتراک بگذارید تا با افزایش حامیان پویش خود، اولویت آن را برای پیگیری در خبرگزاری فارس بالاتر ببرید.
https://www.farsnews.ir/my/c/220404

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی که فکر میکنید خرید اجناسی که به عمد گرون میشه از واجباته همینه شما هزارتا پویش بذار اونا به چپ وراستشونم نیست 

از خرید صرف نظر کنید خود بخود ریزشی میشه قیمت شما پویش نه به خرید از سایپارو بذار ببین چطو اونی که میخوای میشه

اگه با اعتراض ما چیزی حل شدنی بود الان همه چیز عالی بود....

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
تا وقتی که فکر میکنید خرید اجناسی که به عمد گرون میشه از واجباته همینه شما هزارتا پویش بذار اونا به ...

اشنباه کردیم خواهر اشتباه کردیم ثبت نام کردیم بخوای انصزاف بدی دو ماه هم طول میکشه پولتو بدن