2777
2789
عنوان

از توقعات خونوادم خسته شدم

436 بازدید | 33 پست

دوساله سرکار میرم اما هیچ پس اندازی ندارم خداشاهده خودم الان مانتوی تمیز برای بیرون رفتن ندارم

بیشتر درامدم خرج خونوادم میکنم وضع مالیشون ضعیفه دلم میسوزه و به خواهرا و برادرم میرسم 

اما خوب حس میکنم توقعشون زیاد شده از یه طرف نه دلم میاد کمک نکنم از یه طرف حس میکنم داره ازم سواستفاده میشه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز خواهرم رفت که بره خوابگاه مامانم اینا هیچی براش نخریدن خداشاهده رفتم از همه چی براش خریدم به شوهرمم گفت خودشون پول برام ریختن بعد الان فهمیدم هیچچچچ پول توجیبی به خواهرم ندادن و دست خالی فرستادنش واقعا الان عصبیم میشد از کسی قرض کنن بهش بدن اما تا به بابام میگسم میگه خوب دانشگاه نره

هم کمک کن هم به خودت برس قرار نیست چون پدر نون اوره به حودش نرسه تو هم مثله ی پدر که  خرج همه رو میده به خودشم میرسه عمل کن یاد بگیر از مرد خونه 

چهارمین کاربریمه دیگه با  خط شوهرم اومدم حوصله بحث ندارم کاربریمو دوس دارم چون دیگه شماره ندارم بیام 🤣
برای تغییر هیچ وقت دیر نیست

اخه واقعا دلمم نمیاد چندبارم اعتراض کردم ...مثلا بسته اینترنت خواهر برادرم تموم میشن به من پیام میدن یا براشون لباس میخرم و

اخه نمی رسونم قسط وام هم بدهکارم 

باید یاد بگیری مدیریت کنی ی مرد که پدر خانواده هم هست خرج همه رو میده قسط و پول قبض و کرایه و همه چی و به خودشم میرسه یکمی تنها فکر کن از کجا ها باید بزنی کجاها رو پر کنی میشه 

چهارمین کاربریمه دیگه با  خط شوهرم اومدم حوصله بحث ندارم کاربریمو دوس دارم چون دیگه شماره ندارم بیام 🤣
اگه عادت کنن دیگه میشه وظیفه ت باید وادارشون کنی برن سر کار البته اگه بزرگن کار کنن اگه کوچیکن که هی ...

خواهرم دانشجوئه  اون یکی دبستانی برادرمم کم و بیش کنار درسش کار میکنه ...بیشتر برا خواهرام خرج میکنم 

خواهرم دانشجوئه  اون یکی دبستانی برادرمم کم و بیش کنار درسش کار میکنه ...بیشتر برا خواهرام خرج ...

خودت چند سالته و شغلت چیه

باید یاد بگیری مدیریت کنی ی مرد که پدر خانواده هم هست خرج همه رو میده قسط و پول قبض و کرایه و همه چی ...

اصلا بلد نیستم والا شوهرمم غر میزنه میگه پولاتو چیکار میکنی همیشه وسط ماه کم میاری