2777
2789

چه کلاسای رفتین یا خودتون خوندین مدرسه عادی بودین

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

پرستاری روزانه جندی شاپور دراومدم،نمونه بودم،منابع هم فیزیک پایه و دوازدهم خ سبز،شیمی پایه ب پایه خ سبز،زیست خ سبز پایه به پایه وآی کیو،ریاضی مهروماه،کلاس حضوری رفتم و زمین رجایی تام لند

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

پرستاری روزانه جندی شاپور دراومدم،نمونه بودم،منابع هم فیزیک پایه و دوازدهم خ سبز،شیمی پایه ب پایه خ ...

روزی چند ساعت کلاس میرفتی؟خوب بودن؟چرا فیلم تدیدی خونه وقت گیر نیستن ..روزی چقد خوندی معدل ترمیم کردی ببخش سوالاریادشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چند ساعت کلاس میرفتی؟خوب بودن؟چرا فیلم تدیدی خونه وقت گیر نیستن ..روزی چقد خوندی معدل ترمیم کرد ...

تقریبا ۴ روز در هفته آنلاین بهتره ولی من با حضوری رقابت داشتم اگر نمی‌رفتم نمیخوندم کلا.هر کلاس ۲ ساعت و ۴۵مین بود ولی تایم رفت و آمد هم زیاد بود دیگ،روزی حدود۷الی۸ساعت،ترمیم فیزیک و ریاضی و زیست ک فیزیک۱۸.۲۵.رياضي ۱۷.۷۵.و زیست ۱۷.۲۵بود فک کنم

تقریبا ۴ روز در هفته آنلاین بهتره ولی من با حضوری رقابت داشتم اگر نمی‌رفتم نمیخوندم کلا.هر کلاس ۲ سا ...

چه خوب شده ترمیمت..عمومیاروترمیم نزدی؟من عمومیام همه چیم بده

چه خوب شده ترمیمت..عمومیاروترمیم نزدی؟من عمومیام همه چیم بده

ن عمومی ها همه ۱۸.۷۵ بود بجز دینی۱۸.۵بعد سلامت۱۸ و هویت ۱۹ اما تراز کم بهم داد ترمیم کنی خیلی بهتره