2777
2789

سیلااام دخترا خوبین سلامتین 

بچه‌ها من حسابداری علوم تحقیقات قبول شدم

هنر کردم😂

بچه‌ها میدونین کلاسا کی شروع میشه؟ 

چطوریه دانشگاه؟ خیلی میترسم درسای حسابداری سخته؟ لازمه قبلش پیش خوانی کنم؟ 😂

پیش خوانی؟ مگه دبیرستانه😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت 

منم حسابداری اسمم امده و به نظرم باید منتظر خبر باشیم برا ثبت نام یا اینککه از 17 باید فرم پر کنیم.... خودمم گیجم منو لایک کن شاید یکی دقیقا گفت چه باید کرد

😂😂😂میگم نرم اونجا هیچی حالیم نباشه حداقل برم راجب حسابداری تحقیق کنم

😂😂 خب تحقیق کن 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

مبارکت  منم حسابداری اسمم امده و به نظرم باید منتظر خبر باشیم برا ثبت نام یا اینککه از 17 باید ...

چه دانشگاهی هستی؟ سعی کن کانال تلگرامیشو پیدا کنی 

من دیدم الان دانشگاه علوم تحقیقات ۱۸ مهر شروع میشه

مبارکت  منم حسابداری اسمم امده و به نظرم باید منتظر خبر باشیم برا ثبت نام یا اینککه از 17 باید ...

#ثبت‌نام #بدون‌آزمون 

🔴 آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان 
#با_آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد از ۱۸ مهر

🔵دکتر معصومه طباطبائی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه در اعلام نتایج  رشته های با آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی بیش از ۱۱۳ هزار داوطلب پذیرش کرده است.

🔵 در مقطع کارشناسی پیوسته ۲۱۱ هزار و ۲۳۹ داوطلب، در مقطع کارشناسی ناپیوسته ۲۶ هزار ۶۲۹ داوطلب، در مقطع کاردانی پیوسته ۲۸ هزار و ۶۵۹ نفر و در مقطع کاردانی ناپیوسته ۱۸ هزار و ۶۸ نفر در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده اند.

🔵 داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت https://www.azmoon.org/www.azmoon.org   نتیجه انتخاب رشته های با آزمون سراسری و یا نتیجه ثبت نام  سوابق تحصیلی  را مشاهده کنند.

🔵 داوطلبان از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه ۱۸ مهرماه  می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه  پذبرش دانشگاه به آدرس مراجعه کرده و ثبت نام خود را انجام دهند.

🔵 داوطلبان در صورت داشتن سوالات احتمالی در خصوص اعلام‌نتایج با شماره  ۴۷۴۳ تماس گرفته  و یا از طریق سامانه پرسش و پاسخ مجازی به آدرس سوال خود را مطرح‌ کنند تا کارشناسان پاسخ دهند.

#توییت_تحقیقات
@srbtwitter

چه دانشگاهی هستی؟ سعی کن کانال تلگرامیشو پیدا کنی  من دیدم الان دانشگاه علوم تحقیقات ۱۸ ...

دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم  مرسی برم ببینم میتونم پیدا کنم یا نه 🚶‍♂️🙏