2777
2789
خداییش فشیال تاثیر داره؟؟؟

اره خیلیییییییییی. ولی پیش کاربلد باید بری. اینایی که تو ارایشگاهان هیچی بلد نیستن. برو مراکز تخصصی پوستت زنده میشه خدایی

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش فشیال تاثیر داره؟؟؟

فیشیال بستگی داره چه دیدی داشته باشین مثلا برای مشکلی مثل اسکار یا همون چال صورت هیچ تاثیری نداره ولی مثلا برای جوش،چربی پوست،خشکی ،دهیدراتگی واقعا عالیه البته با توجه به مهارت اسکین کر و برندی که کار میکنه

منم خیلی به این کار علاقه دارم درآمدش خوبه سخته یا اسون؟!

راستشو بهت بگم سخته چون همش باید در حال آپدیت باشی و واقعا تلاش لازمه برای این کار

ولی وقتی کارتون راه بیفته درامدش عالیههه

میشه بیشتر بگین آپدیت یعنی چی مثلا

مثلا شما الان دوره صفر تا صدشو پیش من یا هر مدرس دیگه ای میبینین و شروع به کار میکنین بعد از شش ماه یا یک سال دیگه باید آپدیت شین ینی دوره ی دیگه البته اون دیگه هزینه ش کمه مثلا فقط آپدیت لک رو شرکت میکنید و کتاب خوندن هم یادتون نره

سلام گلم بنده میخواستم این کارو شروع کنم امکانش هست راهنمایی کنید ممنون از لطفتون میخواستم بدونم بر ...

شلام عزیزم بستگی به خودتون داره که بخواین چحوری شروع کنید کسایی هستن که شروعشون با حداقل هاست و بعضیام که خیلی خیلی خرید میکنن

ولی حداقل شما ۵۰ تومن لازم داری برای مواد،دستگاه،و خرده وسیله هایی مثل ترالی و...