2777
2789
عنوان

طلاق دوم خواهش میکنم کمکم کنید

1555 بازدید | 43 پست

سلام من دختری ۲۰ سالم من متاسفانه به دلایلی زود ازدواج کردم توی دوماه اول دوره عقد جدا شدم دوشیزه بودم بعد یک سال با یه آقایی (پسر مجرد)آشنا شدم خیلی جنتلمن و با کلاس بود بعد از چندماه آشنایی ازدواج کردیم الان که رفتیم زیر یه سقف یسری از اخلاقاش اذیتم می‌کنه قبلا بهم گفته بود درسمو ادامه ندم این شرطشو قبول کردم با اینکه درسم عالی بود ولی نمی‌دونستم این آقا به همه چی گیر میده الان نه میزاره باشگاه برم نه ورزشی برم نه کلاسی نه حتی سوپر مارکت سر کوچه 

هر جا میخام برم باید یا با مادرش برم یا خودش خونه پدرمم بدش میاد خیلی کم میاد منم میخام برم هزار بار سوال جوابم می‌کنه تو خونمون مرد سالاری حکم می‌کنه و میگه هر چی من میگم باید گوش بدی

جلو جمع گاهی ضایعم می‌کنه یکم خسیس هر چی میخام بخرم باید خودش باشه یه کیک هم جرعت ندارم بدون اجازه یا حضورش بخرم این اخلاقاش داره آزارم میده و در صورتیه که خانواده من خیلی احترامش میکنن ولی خانواده همسرم خیلی فضولی میکنن خواهراش دائم پیام میدن بهش میگن با زنت این رفتار و کن و بد منو میگن در صورتی که بخدا بهترین رفتار و باهاشون دارمتا حالا بد گوییشونو نکردم ولی اونا خیلی دو رون از یه طرف وقتیم قهر کنم شوهرم اهمیت نمیده و میگه اگه طلاق میخای بگو طلاقت میدم من دختری هستم ک بتونم گلیممو از آب بکشم بیرون اما بخاطر ابرو و اینکه برای بار دوم ازدواجم ناموفق میشه و خیلی زشته نمیتونم کاری کنم شوهرمم پیش مشاور نمیاد بهم میگه من از اون مردا نیستم ک بتونی تغییرم بدی خواهش میکنم کمکم کنید تو دوراهی و بلاتکلیفی عجیبی گیر افتادم بخاطر پدر مادرم دارم این حبس کشیدنو تحمل میکنم طاقت ندارن دیگه اونا 🥲

تایپک اخر منو بخون من الان دارم تو عقد جدا میشم چون شوهرم بهم خیانت کرده همه بهم چ چیزایی که نگفتن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام تلفنی وقت بگیرم حضوری نمیزاره ولی فکر نکنم تاثیر بزاره رو همسرم

حتما برو 

لااقل بهت میگن چکار کنی و‌طرفت چه جور اخلاقی داره 

بنظرم خودت محبت کن بهش 

ایم طلاق اصلا نیار (چون میکی نمیخوام طلاق بگیرم)

شرایطت سخته اما فعلا سعی کن بچه نیاری اصلا 

حتما برو  لااقل بهت میگن چکار کنی و‌طرفت چه جور اخلاقی داره  بنظرم خودت محبت کن بهش  ...

اره ولی آنقدری بهش محبت میکنم میبینم براش مهم نیست حال خودمم بهم می‌ریزه 

اره وقت گرفتم ولی این هیچی روش اثر ندارد هرچی محبت میکنم انگار ن انگار 

شاید زیادی محبت میکنی هوا برش داشته. گاهی هم بی محلی کن

بالاخره باید روشای مختلف رو امتحان کنی ببینی کدوم یکی روش موثره

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید زیادی محبت میکنی هوا برش داشته. گاهی هم بی محلی کن بالاخره باید روشای مختلف رو امتحان کنی ببین ...

اره تو این چند ماه سعی کردم قلقش و بدست بیارم اما فعلا موفق نشدم 

دقیقا  اما دعوا نکنه حرمتش رو نگه داره  تو خونه ورزش کنه و،،،

درسته.نباید دعوا و بی احترامی پیش بیاد باید فقط خودشو خونسرد و خنثی نشون بده.مردا از توجه زیاد دلزده میشن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40