سلام من دختری ۲۰ سالم من متاسفانه به دلایلی زود ازدواج کردم توی دوماه اول دوره عقد جدا شدم دوشیزه بودم بعد یک سال با یه آقایی (پسر مجرد)آشنا شدم خیلی جنتلمن و با کلاس بود بعد از چندماه آشنایی ازدواج کردیم الان که رفتیم زیر یه سقف یسری از اخلاقاش اذیتم میکنه قبلا بهم گفته بود درسمو ادامه ندم این شرطشو قبول کردم با اینکه درسم عالی بود ولی نمیدونستم این آقا به همه چی گیر میده الان نه میزاره باشگاه برم نه ورزشی برم نه کلاسی نه حتی سوپر مارکت سر کوچه
هر جا میخام برم باید یا با مادرش برم یا خودش خونه پدرمم بدش میاد خیلی کم میاد منم میخام برم هزار بار سوال جوابم میکنه تو خونمون مرد سالاری حکم میکنه و میگه هر چی من میگم باید گوش بدی
جلو جمع گاهی ضایعم میکنه یکم خسیس هر چی میخام بخرم باید خودش باشه یه کیک هم جرعت ندارم بدون اجازه یا حضورش بخرم این اخلاقاش داره آزارم میده و در صورتیه که خانواده من خیلی احترامش میکنن ولی خانواده همسرم خیلی فضولی میکنن خواهراش دائم پیام میدن بهش میگن با زنت این رفتار و کن و بد منو میگن در صورتی که بخدا بهترین رفتار و باهاشون دارمتا حالا بد گوییشونو نکردم ولی اونا خیلی دو رون از یه طرف وقتیم قهر کنم شوهرم اهمیت نمیده و میگه اگه طلاق میخای بگو طلاقت میدم من دختری هستم ک بتونم گلیممو از آب بکشم بیرون اما بخاطر ابرو و اینکه برای بار دوم ازدواجم ناموفق میشه و خیلی زشته نمیتونم کاری کنم شوهرمم پیش مشاور نمیاد بهم میگه من از اون مردا نیستم ک بتونی تغییرم بدی خواهش میکنم کمکم کنید تو دوراهی و بلاتکلیفی عجیبی گیر افتادم بخاطر پدر مادرم دارم این حبس کشیدنو تحمل میکنم طاقت ندارن دیگه اونا 🥲