2777
2789
عنوان

خوابگاهیا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 41 پست
یا امام حسین پس باید جهیزیه ببریم 😐😂 من چجوری بردارم لگن ببرم دانشگاه ، قابلمه به چه دردی میخوره

یه تشت بزرگگگگگگ که نه یه کوچولو برای شستن لباسای خودت

قابلمهههههه به چههههه دردی میخوره؟پس توی چی میخوای غذا بپزی؟

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تشت بزرگگگگگگ که نه یه کوچولو برای شستن لباسای خودت قابلمهههههه به چههههه دردی میخوره؟پس توی چی ...

😂 اینارو کجا جا میکنیم؟بعد حموم و دستشویی داخل اتاقه ؟رختامونو کجا پهن میکنیم ؟ 

گاز از کجا پیدا کنم؟اونجا اجاق گاز دارن مگه؟😂

عزیزم وسایل بزرگ مثل تشت، قابلمه، چهارپایه و غیره رو میتونی همون شهر ک رفتی بخری 

پیشنهاد خوبیه بار نمیکنم واسه خودم،شما خودتون خوابگاهی هستید؟چجوریع حموم و دستشویی و اینا 

😂 اینارو کجا جا میکنیم؟بعد حموم و دستشویی داخل اتاقه ؟رختامونو کجا پهن میکنیم ؟  گاز از کجا پ ...

زیر تخت تو اتاق

حموم دستشویی عمومیه 

رخت اصولا توی بالکن اتاق خودت

آشپزخونه هم عمومیه 

پیشنهاد خوبیه بار نمیکنم واسه خودم،شما خودتون خوابگاهی هستید؟چجوریع حموم و دستشویی و اینا 

ن عزیزم منم قراره خوابگاهی بشم 

ولی تا اونجایی ک میدونم معمولا اتفاقا چهار تخت یا شش تخته هست حمام دستشویی هم تعداد زیادی هست اشپزخونه بزرگ هم داره

پروسه اش طولانیه؟چون دانشگاه دوره نمیتونم راحت برم بیام 

منم اگ دانشگاه روزانه بخوام برم دوره واسم 

ولی یه بار میریم واسه ثبت نام خوابگاه 

بعدش دیگ دانشگاه ها شروع میشه میریم دوباره میمونیم

یه صلوات  🤍
زیر تخت تو اتاق حموم دستشویی عمومیه  رخت اصولا توی بالکن اتاق خودت آشپزخونه هم عمومیه

اها بعد اگه نخواستیم غذا بپزیم خودمون میتونم از غذای دانشگاه استفاده کنیم دیگه ؟

اها بعد اگه نخواستیم غذا بپزیم خودمون میتونم از غذای دانشگاه استفاده کنیم دیگه ؟

آره ولی خیلی آشغاله غذاهاش ولی مجبور باشی میخوری

و اینکه پنجشنبه جمعه ها غذا نمیدن

ن عزیزم منم قراره خوابگاهی بشم  ولی تا اونجایی ک میدونم معمولا اتفاقا چهار تخت یا شش تخته هست ...

موفق باشی عزیزم ، ایشالا هم اتاقیای خوب نسیبت بشه ، من استرس اینو دارم نتونم کنار بیام با هم اتاقیا