2777
2789
عنوان

تجربه هاتونو میشه بهم بگین؟

79 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

اول دعا میکنم برای ظهور و بعد برای اونایی که در انتظار مامان شدن هستن، هرچه زودتر مامان بشن...

دوستان من تنبلی تخمدان دارم(پلی کیستیک)

رابطه محافظت نشده دارم همیشه

همش هم حالت تهوع ، درد سمت چپ پایین شکم گاهی احساس میکنم برای رحم یا تخمدان هست، گاهی هم کمرم میگیره یا درد میکنه و علائم اینچنینی که هنوز نزدیک به موعد پریودی هم نیست دارم...

کسی بوده با وجوده تنبلی تخمدان باردار شده باشه؟

اگر شده چه علائمی داشته...

چجور بوده؟

خدا خیرتون بده

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

عزیزم وقتی تنبلی داری ، و رابطه محافظت نشده هم داری ، احتمال بارداری قطعا داری . 

ولی اینکه سقط هم بشه خیلی زیاده . این تجربه ی خودمه . 

پس حتما حتما برای اینکه بارداری سالمی رو بگذرونی ، اول تنبلیت رو درمان کن . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب فهمیدم تنبلی تخمدان دارم

اصلا غصه نخور انقدر همه دارن که چیز عادی ای شده...

فقط استرس نخور...

من سرم نشد وقتی فهمیدم انقدر گریه کردم فکر کردم دیگه دنیا به آخر رسیده و تا چند ماه مثل افسرده ها بودم...

ولی الان بهت میگم غصه نخور خوب میشی ان شاءالله خیلی ها داشتن و خوب شدن...فقط صبوری و قوت قلب میخواد...

التماس دعا عزیزم

عزیزم وقتی تنبلی داری ، و رابطه محافظت نشده هم داری ، احتمال بارداری قطعا داری .  ولی اینکه سق ...

درمان نمیدونم باید چیکار کنم...از دکتر رفتن و اینا هم خیلی زود خسته میشم و از زندگی ناامید میشم واقعا...فعلا فقط دمنوش و اینا میخورم...

شما برای درمان چیکار کردین؟

باردار شدین؟

بارداری تا حالا نداشتم هرچی بی بی چک گذاشتم منفی بوده زمان هایی که اوج علائمی بود که فکر میکردم باردارم...

ولی همش علائم عجیبی دارم...

🥲🥲 عصبیم شدید  شدیدددد ها

درکت میکنم عزیزم...آدم سرطان روح میگیره واقعا از فکر و خیال زیاد ولی فکر و خیال بدترین چیزه...

ببین منم دکتر گفت یه عالمه کیست کوچولو تو دوتا تخمدان هام دارم...

من ازدواج کرده بودم فقط برای اینکه باردار بشم و نی نی دار

..

بعد یهو پریودیم قطع شد تو عقدیم...

خوشحال بودم نکنه باردار شدم...

بعدش رفتم دکتر یهو بهم گفت کیست داری

دنیا رو سرم خراب شد...

دکتر هم خیلی بد بهم گفت...

بعدش پرسیدم بعنی باردار نمیشم دیگه؟

گفت میشی ولی دیر