2777
2789

غیر انتفاعیو کسی گردن نمیگیره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور که اصلا نرو

خیلی بده نه؟

اطلاع داری ثبت نام ازاد کی شروع میشه عزیزم؟

و اینکه فرم پیش ثبت نامو حتما باید از دانشگاه بگیریم یا میتونیم از کافینتی جایی بگیریم؟

ببین به کدوم علاقه داری و هرکدوم از این رشته هارو بری هدفت چیه

از مترجمی متنفرممم

ترجیحم همون روان آزاده

از شروع ثبت نام ازاد شما خبر داری؟

فرم پیش ثبت نامو باید از کجا بگیریم؟

از مترجمی متنفرممم ترجیحم همون روان آزاده از شروع ثبت نام ازاد شما خبر داری؟ فرم پیش ثبت نامو بای ...

من روان آزاد پذیرفته شدم

هدفت چیه برای این رشته؟

شنیدم از۱۷مهر ثبت نام شروع میشه

فرم پیش ثبت نام چیه؟

ببخشید آخه منم نمیدونم

🐈‍⬛
من روان آزاد پذیرفته شدم هدفت چیه برای این رشته؟ شنیدم از۱۷مهر ثبت نام شروع میشه فرم پیش ثبت نام ...

هدفم چیه؟ مدرک

نمیدونم منم شماره گرفت مسئول اونجا گفت پیام که اومد اقدام کن برای پیش ثبت نام