2777
2789
سلام من دوستم اینجاست اونم اوایله بارداریشه البته ناخواسته بوده با اینکه اولیش هم هست بچه نمیخواسته میگه من با این بارداری و یه شوهره بی مسئولیت که سر کار نمیره چیکار باید بکنم ؟ من که چیزی به ذهنم نرسید بهش بگم گفتم شماها هر چی بدونین دریغ نمیکنید
پی کو باکس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

nemidoonam chi begam faghat benazaram doostet nabayad stres dashte bashe khodaro che didi shayad too in moddat oonam raft sare kar
vali be nazare man ba davao jaro janjal in ke hey behesh bege darim bache dar mishim oon sare kar nemire behtare too in moddat faghat be khodesho bache fekr kone aslan dava nakone shoharesh khodesh stres migire ye fekri mikone begoo dava fayede nadare behesh hey bege bi masooliyatam tasir nadare marda mesle bachan didi be pesar bache hey migi to dige mard shodi nishesh baz mishe behesh begi vay to cheghadr ghavi hasti zogh mikone marda hanooz hamoon pesar bachan