2777
2789

شوهرم آدم خییییییییلی خوبیه...دورمنودوتادخترام میگرده...اهل زندگی و کاره.. خلاصه همودوسداریم.خیییییلیم برام احترام قایلیم...ولی....

یه مشکلی ک داره اینه ک...درونگراو کم حرفه...وباکسایی وصلت کرده ک برونگران باشش مترزبون.

خلاصه.داییام خییییییییلی دست مینداختنش..پشت سرش مسخره ش میکردن..میگفتن فلانی گاومیمیونه...

حرف زدن بلدنیستو..

توی گروه واتساپ..پایین داییم دوباره شروع کرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه هم هستن نوگروه...پسرداییام اینا... خیلی رک گف شوهرت آداب معاشرت بلدنیس.. گفتم ن اینجورنیس.شمااشتباه برداشت میکنید..ازتون اصرار..ازمنم انکار...

اخرش مجبورم کرد ک مث خودش جواب بدم و دادم...پشت شوهرم دراومدم...اخرشم گفتم اولاً که اینجوری..اگرم باشه تامادامی ک من باهاش مشکلی ندارم اصلا مهم نی ک کی چی میگه پشت سرش...

همه هم هستن نوگروه...پسرداییام اینا... خیلی رک گف شوهرت آداب معاشرت بلدنیس.. گفتم ن اینجورنیس.شمااشت ...

از گروه افت بده و بچسب به زندگی و شوهرت قطع رابطه هم کن من یه جای زندگیم مامانم گفت یا من یا شوهرت گفتم شوهرم ۴ سال قهر بودم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

داییم الان دیگه نمیادخونمون..و خاله هام...و مامان بزرگم...بخارک پشت شوهرم دراومدم..دلم گرفته 

به فکر زندگیت باش با بچه هات وشوهرت خوش باش اوناهم ی روزی متوجه میشن بابت حرفی که میزنن