2777
2789

شوهرم آدم خییییییییلی خوبیه...دورمنودوتادخترام میگرده...اهل زندگی و کاره.. خلاصه همودوسداریم.خیییییلیم برام احترام قایلیم...ولی....

یه مشکلی ک داره اینه ک...درونگراو کم حرفه...وباکسایی وصلت کرده ک برونگران باشش مترزبون.

خلاصه.داییام خییییییییلی دست مینداختنش..پشت سرش مسخره ش میکردن..میگفتن فلانی گاومیمیونه...

حرف زدن بلدنیستو..

توی گروه واتساپ..پایین داییم دوباره شروع کرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه هم هستن نوگروه...پسرداییام اینا... خیلی رک گف شوهرت آداب معاشرت بلدنیس.. گفتم ن اینجورنیس.شمااشتباه برداشت میکنید..ازتون اصرار..ازمنم انکار...

اخرش مجبورم کرد ک مث خودش جواب بدم و دادم...پشت شوهرم دراومدم...اخرشم گفتم اولاً که اینجوری..اگرم باشه تامادامی ک من باهاش مشکلی ندارم اصلا مهم نی ک کی چی میگه پشت سرش...

همه هم هستن نوگروه...پسرداییام اینا... خیلی رک گف شوهرت آداب معاشرت بلدنیس.. گفتم ن اینجورنیس.شمااشت ...

از گروه افت بده و بچسب به زندگی و شوهرت قطع رابطه هم کن من یه جای زندگیم مامانم گفت یا من یا شوهرت گفتم شوهرم ۴ سال قهر بودم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

داییم الان دیگه نمیادخونمون..و خاله هام...و مامان بزرگم...بخارک پشت شوهرم دراومدم..دلم گرفته 

به فکر زندگیت باش با بچه هات وشوهرت خوش باش اوناهم ی روزی متوجه میشن بابت حرفی که میزنن