2777
2789

اول خودم بگم که حسابی دلم پره، برای روکش دندان رفتم پیش مثلا متخصص پروتز ،دوتا دندون عصب کشی داشتم که یکیش فقط روکش میخواست اون یکی نه بعد من گفتم فقط دندون ۶ رو میخوام روکش کنم بعد این بدون اجازه من دندون بغلیش رو هم تراش داد که پول بیشتر بگیره وقتی هم بهش گفتم یه عذرخواهی نکرد هیچ حتی نگفت به هزینه خودم برات درست میکنم هیچی در این حد ادم بی شرفی بود اسمشم محمد شاهی متخصص پروتز

اون موقع تو درمانگاه محمد رسول الله تهران کار میکرد 

اسمشو نمیگم 

اما یه خانم دکتر بود که دندونم رو ترمیم کرد و گند زد توش

3 بار هم رفتم پیشش هر بار بد تر از قبل. میوفتاد هرچی میذاشت برام

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

دکترحکیم  عطشانی  اهواز دندانپزشک 

دندون شش منو وحشتناک کشید شایدم لازم ب کشیدن نبود 

چون دندون کناریمم گف بکشم قبول نکردم رفتم جای دیگه خیلی ترتمیز برام عصب کشی و پر کرد 

اخلاقشم که نگم

بیشتر از شخصیتش بدم اومد

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من اسمشم نمیدونم چون اسمشو تو سیستم نزده بود. این یارو ورداشت دندون منو نمیدونم چجوری پر کرد که از اون موقع به بعد من هر وقت هر غذایی می خورم دندونم درد می گیره نکبتو هر روز نفرینش می کنم عوضی😭😭😭 

بهتر که دوتا دندون رو روکش کردی من یکدفعه دکتر گفت روکش کنم من نکردم ولی بعدا دندونم ریخت و پشیمون ش ...

اخه من حتی تاج دندونمم سالم بود ظاهرش کاملا سالم بود حتی خودشم هیچ حرفی برا گفتن نداشت چون خودشم میدونست گند زده تو دندونمو هیچ نیازی ام به روکش نبوده

من به چندتا دکتر دیگ هم عکس دندونمو نشون دادم همشون گفتن نیاز نداشته