2777
2789

دو روز پیش اقوام همسرم اومدن اینجا

با خانواده همسرم توی دو تا واحد جدا هستیم

خلاصه فردای مهمونی که از خواب بیدار شدم زنگ زدم همسرم یه موضوعی رو بهم گفت منم ناراحت شدم تلفنو روش قطع کردم

اونم انگار دنبال بهونه بود، دو تا پیام داد جوری که انگار همه زحمتای منو سوزوند، منم جوابشو دادم و خلاصه بحثمون شد

سر بی احترامیای خواهرش که ۲ساله مدام داره تکرار میکنه، بهش گفتم باز فلان کرد، اونم برگشت گفت دیگه نمیخوام نه تو بری خونه بابام نه اون بیاد

حالا امروز صبح یکی از اقوامش زنگ زده که بعد چندین سال شام میخواد بیاد خونه مادرشوهرم، شوهرم ظهر بهم گفت منم گفتم چی گفتی، گفت هیچی، گفتم حرفای دیروزت یادت رفته مگه؟

گفت باشه میگم نمیایم ولی از این به بعد ببین چیکار میکنم!

خلاصه قاطی کرده بد، میگه تو داستان کردی!

درصورتی که من فقط چون اعصابم خورد شد تلفنو قطع کردم و اون شروع کرد و در ادامه خودش گفت دیگه نرو اونجا.

حرف فامیل خیلی براشون مهمه، الان شوهرم نه میتونه به من بگه اشتباه کردم بیا بریم، از اینورم چون نمیخایم بریم تحت فشاره

من مشکلی با رفتن نداشتم، خودش برای دومین بار این حرفو زد

حالا بازم من دلمه بهش بگم بریم فقط بخاطر اینکه نرن توی فامیل پخش کنن که بعد این همه مدت نیومدن یا بحث و دعوامونو خانوادش بفهمن، ولی از طرفی میگم شوهرم پروتر میشه اگه بگم بریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اگه بری بیا بریم بهتر بشه خجالت زده بشه و دیگه نگه رفت و امد نکنیم. بخدا خوب نیست منم بخاطر اخلاق شوهرم قطع رابطه کردم الان خیلی راحت ترم ها ولی باز میگم رابطه داشتن بهتره. 

برو نذار دوا رو کسی بفهمه

شوهرم به خانوادش گفته نمیایم

نمیدونم با این وجود باز بهش بگم بریم یا نه

بهش گفتم گفتی برای چی نمیایم برگشته میگه به تو چه😐

اگه نری شوهرت چکار میکنه ؟

نمیدونم والا

اولین باره که قضیه نرفتنمون پیش اومده

تا الان هرچی بوده مهمون داشتن ما هم رفتیم

منم مشکلی با رفتن نداشتم تا حالا

منتها انقدر خواهرش به من بد کرده بی دلیل، منم هی به این گفتم، بعد ۳ سال تازه خسته شده میگه نرو

شوهرم به خانوادش گفته نمیایمنمیدونم با این وجود باز بهش بگم بریم یا نهبهش گفتم گفتی برای چی نمیایم ب ...

نمیدونم یه جوری صحبت کن باهاش برید 

نری همش ناراحتی پیش میاد 

یه شامه میخوری و میای 

از همه جا ترکیده مظلوم   
شاید اگه بری بیا بریم بهتر بشه خجالت زده بشه و دیگه نگه رفت و امد نکنیم. بخدا خوب نیست منم بخاطر اخل ...

شوهر من به قدری پروعه که نمیدونه خجالت چیه

الان با وجود اینکه دیروز برای دومین بار این حرفو به من زده باز ظهر میگه شام بریم!! گفتم حرفای دیروزت یادت رفت گفت باشه میگم نمیایم ولی بدجوری قاطی کرده ها

الان که خونه نیست ولی میترسم

از خودشم نه ها

از بابای فضول و دخالت کنش

نمیدونم والااولین باره که قضیه نرفتنمون پیش اومدهتا الان هرچی بوده مهمون داشتن ما هم رفتیممنم مشکلی ...

خواهرشو ادم حساب نکن نیازی هم نیست پیش شوهرت گله کنی

اینجوری شوهرت هم حساس نمیشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خواهرشو ادم حساب نکن نیازی هم نیست پیش شوهرت گله کنیاینجوری شوهرت هم حساس نمیشه

طاقتم تموم شده نمیدونی چقدر عوضیه که

از من کوچکتره بی دلیل با من و شوهرم و خانوادم بده

از سلام ندادنش بگیر تا بی احترامیای دیگش

چند وقت پیش مامان بابام ناهار رفتن خونشون، مادرشوهرم دعوتشون کرد، رفت توی اتاق بیرونم نیومد

اون شب جلوی کل فامیل میوه رو چرخوند دو بار ظرفو از جلوی من رد کرد به من تعارف نکرد تهشم ظرفو گذاشت وسط

طاقتم تموم شده نمیدونی چقدر عوضیه کهاز من کوچکتره بی دلیل با من و شوهرم و خانوادم بدهاز سلام ندادنش ...

مجرده؟

با این چیزایی که میگی معلومه ادم بی فرهنگیه ولی چاره چیه؟

بخاطرش با شوهرت بحث و دعوا کنی فکر نمیکنی اونو بیشتر به هدفش میرسونی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مجرده؟با این چیزایی که میگی معلومه ادم بی فرهنگیه ولی چاره چیه؟بخاطرش با شوهرت بحث و دعوا کنی فکر نم ...

اره احمق مجرده از حسودی اینکارا رو میکنه

انقدر بی عرضست نتونست دیپلم بگیره مدرسه رو ول کرده صبح تا شب توی خونست پای گوشی

اره احمق مجرده از حسودی اینکارا رو میکنهانقدر بی عرضست نتونست دیپلم بگیره مدرسه رو ول کرده صبح تا شب ...

به نظرم جای اینکه کاراشو به روی شوهرت بیاری و میونه‌ی خودتونو خراب کنی شیک و پیک کن برو اونجا

فکرکن اصلا وجود نداره فکرکن بیماره روانیه

ادم مگه از یه آدم روانی انتظار داره؟

اصلا به چشمت نیاد نه خودش نه کاراش

یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی