2777
2789
عنوان

مترجمی زبان انگلیسی آینده داره؟

2506 بازدید | 13 پست

یا اشباع شده ؟ 

اگه این رشته هستین ممنونم بهم کمک کنین

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صصد درصد اینده داره ولی بسیار سخته

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

معلومه که نه

وقتی اینهمه آموزشگاه هست و کلاسهای اینترنتی و مترجم های بیکار

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
معلومه که نه وقتی اینهمه آموزشگاه هست و کلاسهای اینترنتی و مترجم های بیکار

اتفاقا مترجمی بسیار سخته ولی اینده شغلی داره مخصوصا اگه بری خارج از کشور

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

😍😍 انشالله خوب باشه برای جفتمون

امیدوارم....

نسبت به ادبیات و ترجمه بازار کار بهتری داره

نهایتش آگهی تدریس مجازی تو سایت ها میزنی کلاس یک ساعته ۵۰ ۶۰ تومن..... کمه؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
امیدوارم.... نسبت به ادبیات و ترجمه بازار کار بهتری داره نهایتش آگهی تدریس مجازی تو سایت ها میزنی ...

اره خیلی عالیه بنظرم

حتی کمترین کاری که میشه کرد تدریس تو موسسه ها هست درسته حقوقش کمه اما حداقل خیالت راحته که مدرکت بدردت خورده و درس خوندنت بیهوده نبوده

اره خیلی عالیه بنظرم حتی کمترین کاری که میشه کرد تدریس تو موسسه ها هست درسته حقوقش کمه اما حداقل خی ...

هم این که سابقه تدریس میشه برات

من قصد دارم تدریس کنم ۴ سال تو آموزشگاه ها...

بعد اقدام کنم بدا مجوز از آموزش و پرورش... میخوام موسسه خودم رو تاسیس کنم و کارآفرین باشم❤️❤️

🌱🫂Softly , I become endless, in you