2777
2789

تو ۱۶ سالگی طلاق گرفتم الان ۲۰ سالمه البته دوشیزه هستم شناسنامم سفید بااقایی وارد رابطه شدم چند ماهه قرار شد بعد محرم بیاد خواستگاری اما هی گفت بزار داداشم بیاد بزار به خانوادم کم کم بگم مخالف میکنن چون تو یک بار عروس شدی خلاصه یک هفته پیش گفت به مامانم گفتم بعد من دیروز بهش گفتم توروجون هرکی دوست داری منو نپیچون اگه نمیخوای بعد گفت من میخوامت بهت قول میدم هرچقدرم مخالف باشن برات بجنگم به زودی بهم برسیم خلاصه کلی از این حرفا 

بعد الان داشتیم چت میکردیم بعد بهم گفت ماشینم خراب شده بدم درست کنن انشالا کم کم برای ماشین عروس بشه درست باشه دیگه بعد من گفتم عمتو مسخره کن مگه تو میخوای عروسی بگیری نهایتش یک سال دیگه عروسی میگیری میری خونه تو میخوای عقد کنی نه عروسی از الان برای یک سال دیگه داری درست میکنی بعد بهم گفت مرض من دارم کلی ذوق میکنم کارمو درست میکنم برای عروسی تو هی بزنم به ذوقم 

اخه احساس میکنم مسخرم میکنه بنظرتون راست میگه ،؟؟؟

اخه پسر خانواده داری هم هست

🤣🤣وای اسی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتماد نکن

کات کن

اگه میخواستت می اومد تاحالا

گول بهانه هاشو نخور

خیلی ام دلش بخواد شمارو بگیره اعتماد بنفس داشته باش گلم.چون یبار شکست خوردی قرار نیست بدبخت بشی که گلم

خیلی زرنگه اول بیاد خواستگاری حالا برا درست کردن ماشین وقت داره

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ببین من دوست پسرم میگف میام همین فردا انگشتر میاریم نشونت کنیم یهو زد زیر همه چی تلفنشو خاموش کرد رف ،زنم زنم میکرد میگف تو نامزدی اینجوری برات خرج میکنم اونطوری،طوری ک واقعا من باور کرده بودم ها

اصلا هیچ جوره نمیشه گف مسخره میکنه یا راس میگه،پسرا خییییلی پیچیدن

منه گیر ورمین😐😐
خدا لعنتشون کنه

من واقعا فاز منفی دادن رو دوس ندارم ،انشالله هم قصد پارتنر شما جدی باشه،ولی وضعیت جامعه الان اینه 

اونقدررر نامرد و بی وجدان و آدم کثیف زیاد شده ک نگو 

اون پسره واااقعا منو امیدوار کرده بودم من کلا خودمو زن اون میدونستم ،طوری زبون میریخت ولی یه جوری رف انگار نبود ،اصلا نزار باهات بازی بشه...

منه گیر ورمین😐😐