2777
2789
عنوان

فاجعه ای به نام درونگرا بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 20 پست
نمیتونم  مثلا اولین قدم ثبت نام حضوری کسی ندارم باهاش برم دوستی چیزی تنها ام نمیتونم حالا چه خ ...

اگه کلاسو اشتباه بری یا اشتباه کنی چی میشه مگه عزیزم

انقد به خودت سخت نگیر😘

💫شکوه سکوت را به ارزانی کلام مفروش💫
نمیتونم من خیلی بی سرزبونم  اینکه تنها قراره برم ازترس قلبم تودهنمه دستام یخ زدهههه رشته مورد ...

عزیزم اول ابتدایی نمیری ک با محیط اموزشی یه اشنایی داری اعتماد به نفستو خیلیییی بالا ببر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلاسو اشتباه بری یا اشتباه کنی چی میشه مگه عزیزم انقد به خودت سخت نگیر😘

احساس میکنم می‌خندن بهم 

یافکر میکنن خنگم 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
عزیزم اول ابتدایی نمیری ک با محیط اموزشی یه اشنایی داری اعتماد به نفستو خیلیییی بالا ببر

چجورییی خیلی ببرم بالا؟ 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
احساس میکنم می‌خندن بهم  یافکر میکنن خنگم

منم اینجوری بودم

الان که سنم اومده بالا میبینم دنیا چقد بی ارزشه

هر جور عشق میکنی زندگی کن به حرف بقیه هم توجه نکن

بعدا به این استرس هات میخندی

💫شکوه سکوت را به ارزانی کلام مفروش💫
چجوریی؟  منم خیلی دوست دارم ی سری اخلاقیات و... تغییر بدم  ی شخصیت عالی و جور که متکی به ...

یاد میگیری نگران نباش فقط نترس حتا اگه مسخره شدی هم نترس

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚