2777
2789
عنوان

فاجعه ای به نام درونگرا بودن

466 بازدید | 20 پست

دانشگاه قبول شدم ی استرس شدیدییییییییی دارم 

که قراره برم ی محیط جدید که هیچکی نمیشناسم 

البته خداروشکر اینجوریه که توشهر خودمون قبول شدم 

اما به شدتتتت ترس این دارم جای جدید بدون آشنا 

من نمیتونم دوست پیداکنم اعتمادبنفس ندارم 

قلبم تو دهنمهههه همش تو ذهنم این میچرخه که اگه اشتباه کنم چی اگه کلاسی اشتباه برم چی چجوریی تنهایی دق نکنممممم تواین محیط به این بزرگی 

نمیتونم ارتباط بگیرم نمیتونم اعتماد کنم 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
کم کم عادت میکنی بابا 

نمیتونم 

مثلا اولین قدم ثبت نام حضوری کسی ندارم باهاش برم دوستی چیزی تنها ام نمیتونم حالا چه خاکی توسرم کنمممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این درونگرا بودن نیستا

ضعف اعتماد به نفس و خجالتی بودنه

نگران نباش خیلیا شبیه تو هستن و بعد دو سه هفته با هم آشنا میشین و اون وایب معذب کننده‌اش از بین میره

بعدشم با هم دیگه سر جزوه و استادا و امتحانا و ... مجبور میشین ارتباط برقرار کنید و کم کم دوست پیدا میکنی.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

اول اینکه قبولیت مبارکه

دوم اینکه منم مثل شما بودم،اما باید بگم قرار وقتی رفتی دانشگاه تازه متوجه میشی اونجا همه اولش مثل تو هستن،اولش همه سر در گم و قاطی پاتی ولی یکی دو هفته بعد همه چی دستت میاد. یعنی جوش اصلا مثل دبیرستان نیس که کلاسی رو اشتباه وارد شدی دعوات کنن یا بخندن بهت. خیلی راحته همه چی و کسی کاری به کارت نداره

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
تا وقتی خودتو داری دوست میخوای چیکار؟؟؟

نمیتونم من خیلی بی سرزبونم 

اینکه تنها قراره برم ازترس قلبم تودهنمه دستام یخ زدهههه

رشته مورد علاقمه 

اما ترس از جای جدید شلوغ و .... دارم  

اول اینکه قبولیت مبارکه دوم اینکه منم مثل شما بودم،اما باید بگم قرار وقتی رفتی دانشگاه تازه متوجه م ...

ممنونم 

ولی من بخاطر این ترس این حالت که دارم خیلی جاها عقب کشیدم کلاس های مختلف و.... 

وقتی دانشگاه نمیرفتم خیلیییی دلم میخواست برم دانشگاه درسمو ادامه بدم و..... 

حالا که رفتم و قبول شدم از شروع ترس دارم نمیتونممم

ممنونم  ولی من بخاطر این ترس این حالت که دارم خیلی جاها عقب کشیدم کلاس های مختلف و....  ...

می فهمم.

یه پیشنهاد دارم،روزی که رفتی برا ثبت نام از همون لحظه ی اول ورودت به دانشکده هیچ کاری نکن،اول یه کناری چن دقیقه ای وایستا و فقط محیط و بقیه دانشجو ها رو ببین،بعد وارد اتاق آموزش شو و بازم یکم مکث کن و ببین بقیه دارن چیکار میکنن. میتونی یه سال اولی رو در نظر بگیری و ببینی چیکار میکنه و از چه کسی سوال میکنه و اینا...یهو متوجه میشی همه چی دستت اومده

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

این درونگرایی نیست 

این خجالتی و کمبود اعتماد بنفس هست منم دارم 

من کاردانی تموم کردم الان ترم دو کارشناسی هستم خیلی خجالت میکشم کنفرانس و سوال جلو بچهاا جواب بدم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ببین ینی از من بیچاره تر نبود الان دانشجو سال دومم 

اینقد شخصیتم عالی شده و یهتر که خودم کیف میکنم

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
این درونگرایی نیست  این خجالتی و کمبود اعتماد بنفس هست منم دارم  من کاردانی تموم کردم ال ...

چه سخت 

من حتی دوران دبیرستانم موقع کنفرانس از کله ام می‌پرید تته پته میکنم دستام یخ نفسم میگیره  

ببین ینی از من بیچاره تر نبود الان دانشجو سال دومم  اینقد شخصیتم عالی شده و یهتر که خودم کیف م ...

چجوریی؟ 

منم خیلی دوست دارم ی سری اخلاقیات و... تغییر بدم 

ی شخصیت عالی و جور که متکی به بود نبود دیگران نباشه 

چه سخت  من حتی دوران دبیرستانم موقع کنفرانس از کله ام می‌پرید تته پته میکنم دستام یخ نفسم میگی ...

آره خیلی بده 

ولی چیکار میشه کرد جز تمرین 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚