2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حفظ  فاصله با خاتواده شوهر  ،،،  شوهر بچه ننه هرگز ذرست نمیشه  ،  هر چی &nb ...

ازدواج دوم کردی

مجرده یا اونم جدا شده 

چطوری باهاش آشنا شدی؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
ازدواج سنتی  علتش هم این بود تحقیق درست نکردم خانواده بی ریشه ای داشت مسلما برخلاف ظاهر امر پس ...

بله متاسفانه تو ازدواج سنتی این جور چیزا پیش میاد

شناخت خیلییییییییییییییی مهمههههههه که تو ازواج سنتی بهش نمیپردازن

حفظ  فاصله با خاتواده شوهر  ،،،  شوهر بچه ننه هرگز ذرست نمیشه  ،  هر چی &nb ...

درآمد و پس اندازتون رو هم از شوهر و خانواده شوهر پنهان کنین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

والله پر از تجربه ام، ولی تجارب من اینجا خریدار نداره   البته طوری هم نیست، من بابتش ضرر نمیک ...

خوب بگو مثلا چندتا از مهم ترینش

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
درامدو که نمیشه    

درآمد رو هم باید پنهان کنین یا الکی بگین 

واقعیتش رو نباید بگین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

درک متقابل و گفتگو خیلی خوبه و اینکه بهتره سطح مالی و فرهنگی مثل هم باشه مثلا تو واسه رفت و امد از نقشه مترو تهران و اتوبوس استفاده کنی اون از بنز یا تو سفر نرفته باشی و اون همه جا رو دیده باشه البته اینا مثاله و لی هم سطح بودن مهمه

چی؟!    

شوخی کردم

احترام محبت صمیمیت بخشیدن با گفتگو مشکل حل کردن گذشته رو رها کردن برقراری تعادل و........ اینا زندگی برات شیرین میکنه

بهونه گرفتن وسواس فکری کینه اخم تجسس در امور شخصی و مدام از اشتباهات گذشته حرف زدن .....زندگی برات تلخ میکنه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر