2777
2789
عنوان

حقوق ۷ تومن کمه بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 153 پست
من پرستارم روزی ک بچم دنیا اومد دیگه نتونسم برم سرکار چندین مورد فرصت شغلی داشتم بخاطر بچه ها نتونس ...

چه حیف عزیزم

کاش شغلتو رها نمیکردی یا حداقل واس بچه دار شدن با برنامه پیش میرفتی

الانم به نظرم هر جور شده برو برگرد سر کارت....فقط کمکی مبخوای و اینکه همسرتم باید پیشت باشه واس شیفت شب😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=313040761]پرستاری ۱۰-۱۲ تومنه بعد کلی شیفت داره  هفته ای دوشب شبکاری بعد بعضی روزا لانگی یعنی صبح و عصر 

کارهای پرستاری در منزل انجام بده خیلی درامدش خوبه مثل تزریقات و پانسمان و این چیزا

اسی توکه پرستاری چرا نمیری واسع کارهای زیبایی و کاشت مو ...دوره ببینی ؟ درسته شاید یه مدت ادیت بشی و ...

همین کاشت مو هم رفتم مصاحبه کاری خیلی هم اصرار داشت ک برم چندبار زنگ زدن 

خیلی سخته کارش و اینکه از ساعت ۱۰ تا ۶ عصر بود

عزیزم کجا زندگی میکنی؟؟؟؟ والا شهر ما کمه کم ماهی ۴ پول مهده

مشهد😐 من اطلاع دقیقی ندارم.

دختر خالم بچش گذاشته مهد حقوقشم ۷، حتما ارزش داره که می‌کنه.

ولی من یک سال غیر انتفاعی دبیرستان رفتم ۴۰ تومن.

بعد مهد سالی بیشتر از ۴۰ تومنه؟

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
همین کاشت مو هم رفتم مصاحبه کاری خیلی هم اصرار داشت ک برم چندبار زنگ زدن  خیلی سخته کارش و این ...

سختی که شغل‌ها داره اما خب درآمد خوبی هم داره 

دختر داییم حداقل ماهی ۴۰ تومن داره بعضی وقت‌ها خیلی بیشتر

.
دخترن

خدا برات نگرداره پس دیگه بدتر واجب اینه بالا سر شون باشی تنهانذار باباشون که نیست شما هم بری سرکار پس بچه با کی دل خوش کنه 

منم دخترم میگه اینوبخر اونو و...بهش میگم باشه 

لباس هم خیاطی بلدم بیشتر میدوزم الانم امشب هرکارکردم چرخم گیر داشت پاک عصبی شدم تا الان بیدارم

خوبه حقوقش؟ و حالا میشه؟ کجا باید برم پیگیری؟

مدارس .آبجی و دوست منم سرویس شدن .اگ آشنا داری آزاد هم میتونی یعنی مدرسه نری با بچه ها و خانواده هماهنگ باشی .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یعنی تا ۹شب هستن؟

آره، ولی این کار نرفتی بلاخره یه جایی برو سرکار.

۱۴_۱۵ سال پیش مامانم منم با روزی ۱۰۰۰ تومن شروع کرد، الان خونه و ماشین و پس انداز داره.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.