دخترم شش ماهشه دوهفته است غذای کمکی رو شروع کردم،یک هفته اول فقط لعاب برنج دادم ،از هفته بعد فرنی و حریره بادام و سوپ ،ولی دوست نداره تف میکنه بیرون یا اگه بخوره سریعا استفراغ میکنه
بچه های شماهم اینجوری بودن؟چی بدم بخوره
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آب گوشت و مرغ چندتا مواد ساده و جعفری بود دیگه. همه رو میکس کن خیلی کمم نمک بزن.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
خیلی کم بریز تو قاشق بهش بده. فرنی رو با نبات شیرین کن. رفلاکس نداره؟
سلام عزیزم داشتم میگشتم دنبال اینکه پنج روز مونده به موعد بیبی چک نشون میده یا نه تاپیک قدیم ...
😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ای جانم ، چه حس خوبی دادی بهم..... منم دوران انتظار سختی داشتم ، اتفاقا تاپیکهامو برا همین حذف نمیکنم که اگه یک روز کسی اتفاقی دید ، ببینه که بالاخره خدا بغلمو پر کرد و اونم امیدوار بشه 😍😍 انشاالله شماهم. به زودی تاپیک بی بی چک مثبت میزنی منو تگ میکنی باهم ذوق کنیمممم😍😍😍😍
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞