2777
2789

راکوتان دکتر تجویز کرده برات؟

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

استفاده نکن اونایی ک استفاده کردن میگن بعده قطع کردن دو برابر برمیگرده 

نازایی داره و اسیب میزنه ب کبد

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا خارجی خوبه 

ولی ایرانیشم تاثیر خوبی داره 

من از جفتشون راضی بودم از خارجی بیشتر 

بعد راکوتان به شدتتتت پوستو خشک می‌کنه 

بدنو خیلی نه مشکلی با لیزر نداره ولی پوست لبت ترک میخوره اینقدر پاره میشه 

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️
حتما خارجیشو بگیر نه اصلا نباید لیزر بری

چه طور من هم لیزر میرفتم هم راکوتان می‌خوردم الان مشکلی ندارم از دکتر و اوپراتور لیزر پرسیدم جفتشون گفتن مشکلی نداره؟

استفاده نکن اونایی ک استفاده کردن میگن بعده قطع کردن دو برابر برمیگرده  نازایی داره و اسیب میز ...

دقیقا منم من هفته بعد از اینکه قطع کردم جوشام شروع شد ولی نازایی نمیاره تا ۶ماه بعد از قطع مصرف نباید باردار شی بعدش منعی نداره

دقیقا منم من هفته بعد از اینکه قطع کردم جوشام شروع شد ولی نازایی نمیاره تا ۶ماه بعد از قطع مصرف نبای ...

ت ی سایتی خونده بودم نازایی داره 

الان خوبن جوش هات؟

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

دختر خواهر من واسه جوش میخورد دکتر گفت تا میخوری لیزر نکن

منم واسه جوش می‌خوردم ولی مشکلی نداشتم لیزرمم میرفتم 

خاهرت مشکل پوستی نداشت؟شاید بخاطر اون بود که هم راکوتان میخورد هم نباید لیزر میرفت وگرنه راکوتان و لیزر تو بدن عادی مشکلی نداره

ت ی سایتی خونده بودم نازایی داره  الان خوبن جوش هات؟

کمرم جوش میزد با صورتم خوردم قطع کردم کمرم خوب شد ولی صورتم میزه 

نه نازایی نداره تا ۶ماه بعد از آخرین مصرف قطع مصرف منع بارداری داره فقط 

اره دکتر تجویز کرده ی ماه دارم میخورم ایرانیشو گرفتم 

نتیجه گرفتی تو یک ماه؟

منم واسه جوش می‌خوردم ولی مشکلی نداشتم لیزرمم میرفتم  خاهرت مشکل پوستی نداشت؟شاید بخاطر اون بو ...

نه عزیزم مشکل پوستی نداشت فقط شدید بود جوشاش خیلی زیاد بود البته با راکوتان خوب شد چند ساله نهایت ی جوش بزنه اونم زیاد شیرینی لخوره