2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم خونه سازی داره میخواد حلب بزنه ۱۰ میلیون پول کم داشت

من کلا ت زندگیم ۴ میلیون پول پس انداز داشتم اونم غنیمت میکردم از خواسته هام میزدم انقد جمع کردم برای روز مبادا آخه من ام اس دارم یهو دکتر میگ برو ام آر آی بعد یکی دو میلیون هزینش میشه شوهرمم حقوقش فعلا ۵ میلیونه ک همش میره برای قسط

منم از سادگیم ب نامزدم گفتم تازه ۲ ماهه عقد کردیم ک هر ماه ۳۰۰ ۴۰۰ یا کمتر بزنه ب این حساب برای ی روز بدبختیمون

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

پنجشنبه باباش میاد میگ من ۱۰ میلیون پول کم دارم این میگ مریم ۴ میلیون داره ازش میگیرم  قبل اینک اصلا با من مشورت کنه

اومد خونه گفت گفتم من خودم نیاز دارم نمیتونم بدم،پدرشم بهش کلی بر خورده امروز شوهرم رفت خونه مادرش زنگ زد ک مامان میگ بابا خیلی ناراحته و کلی بد و بیراه بهم گفت ک چرا پول ندادی ب بابام 

من یواشکی کارتم دادم ب پدر خودم ک میخواس براشون حلب سفارش بده اونم چون بابام هم دستش خالی بود گفتم حداقل از طرف بابام بدم ک بتونم ۴ میلیون پس بگیرم ک دیدم ماشاالله مادرش حسابی پرش کرد

حلب دور ور ۳۴ میلیون میشد اینا زنگ زدن ک بقیه پولو بابام بده 

اونوقت زنش ک میش مادر شوهرم حسابی بریز و بپاش داره ولی هیچکس بهش نمیگ خرج نکن برای دخترشون رفتن کلی وسایل مدرسه خریدن  هزار نوع چیز دیگ اونوقت من غنیمت کردم کوله برای دانشگاهم نخریدم ک فردا پس فردا پول برای دارو و درمونم داشته باشم

مسئله اینه که دارن واسه تو و شوهرت خونه میسازن یا برا خودشون؟! 

آخه گفتی به بابات زنگ زدن که بقیه پول رو بده! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اولش خوب کردی گفتی نمیدم

کاش کوتاه نمیومدی 

طلبکارم انقد پررو نیست😐

واقعا که

باباتم پول نده بهشون

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد