2777
2789
عنوان

وکلای عزیز لطفا کمک کنید

129 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان مرسی از پاسخگویی تات

من یک ماشین خریدم ۵ تومن بیعانه دادم و یه قرارداد هم امضا کردم فرداش پشیمون شدم بنگاهی گفت باید خسارت بدی آیا درسته ؟ دارم شکایت می کنم فایده داره یا محکوم میشم 

🖤✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش چیزی ننوشته بود برگه خالی بود دو خط نوشته بود قرارداد رو به من هم نداد که مدرک داشته باشم چیک ...

مگه میشه قرارداد رو خودت نداشته باشی

همیشه باید از آخرین کلمه ای که نوشتی قشنگ خط بکشی تا کسی نتونه چیزی اضافه کنه، شاید الان زیرش نوشته باشه مبلغ ودیعه به عنوان ضرر و زیان دریافت میشود

کارت اشتباه بوده

و نمی ارزه بخاطر 5 میلیون درگیر بشی

بی انصاف همش میگفت قرارداد فرمالیته است فرداش میگفت باید جریمه بدی قرارداد هم نداد

یارو شارلاتان بوده

شکایت کن

شما یه سری خیارات داری یعنی به دلایلی می تونی قرارداد را فسخ کنی

اینطور که می گی این سلب کلیه خیارات من جمله خیار غبن فاحش را امضا نکردی

بعلاوه چطور می تونی ثابت کنی فرداش پشیمون شدی؟ شاید اون مدعی بشه که مثلا یک ماه بعدش پشیمون شدی

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
یارو شارلاتان بوده شکایت کن شما یه سری خیارات داری یعنی به دلایلی می تونی قرارداد را فسخ کنی اینط ...

با یه بنگاهی دیگه که شاهد بود فرداش رفتم الان شکایت به نظرتون فایده داره ؟

🖤✌️
با یه بنگاهی دیگه که شاهد بود فرداش رفتم الان شکایت به نظرتون فایده داره ؟

تلاش خودتو بکن

بدون دیدن قرارداد نمی شه راهنمایی کرد

حالا موفق بشی یا نه لااقل تلاشتو کردی

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!