2777
2789
عنوان

باداری(کمک)

69 بازدید | 8 پست

سلام.من پلی کستیک(خفیف) بودم و بعد از استفاده چند ماهه از متفورمین و اصلاح سبک باردارشدم شکر خدا.

سوالم اینه باید متفورمین ادامه بدم ؟مصرف کنم یا دیگه نه؟؟؟کسی تجربه ای داره؟

ممنون از وقتی که برام میذارید❤️

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم

علاعم تنبلی خفیفتون چیبود از کجا فهمیدی تنبلی داری

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
فک نکنم دیگه لازم باشه برو پیش دکترت

هنوز دکتری انتخاب نکردم .هنوز دارم میگردم🤦🤦 البته تازه متوجه شدم

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
هنوز دکتری انتخاب نکردم .هنوز دارم میگردم🤦🤦 البته تازه متوجه شدم

همون که برات متفورمین نوشته

برو پیش اون

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مبارکه عزیزم علاعم تنبلی خفیفتون چیبود از کجا فهمیدی تنبلی داری

ممنون گلم🥰

سونو دادم .و پریودی نامنظم

فکر نکنم دیگه نخور از دکترت زودتر  بپرس 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
فکر نکنم دیگه نخور از دکترت زودتر  بپرس  برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارد ...

ممنون گلم.