2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه دو ساله دارن بیان

132 بازدید | 9 پست

بچه از کی حرف میزنه دختر من ۱۷ ماهشه فقط کلمه کلمه میگه میترسم توروخدا بگید بچه از کی حرف میزنه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

تا 3 سالگی وقت هست عجله نکن 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره همه بچها مث هم  نیستن

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554

میشه منم بیام ....

بچه منم همین بود کلمه کلمه می‌گفت پدرم در آوردن میگفتن باید الان جمله بگه دیگه خودمم ترسیده بودم

بعد ی مدت بیخیال شدم الان هیچ مشکلی نداره دیر حرف بود باهاش بیشتر صحبت کن همین کلمه گفتن ها مهم یاد میگیره 

مرسی از همه به نظرتون نبرم دکتر با گفتاردرمانی

بستگی داره گل من چون کلمه کلمه میگه کمکم اون کلمات رو کنار هم میجینه جمله می‌سازه پسرم از۱۸ماهکی کلمه میگفت الان ۲۹اذر سه سالشه میشه کامل صحبت می‌کنه البته بعضی جمله هارو چون میخواد کلمات رو کنارهم بچینه یه کلمه رو چندبار تکرار میکنه تا جمله بسازه.ولی بنظرم بازم خیلی روون نمیتونه حرف بزنه چندماه دیگه راه میفته شمام نگران نباش.

بستگی داره گل من چون کلمه کلمه میگه کمکم اون کلمات رو کنار هم میجینه جمله می‌سازه پسرم از۱۸ماهکی کلم ...

ایشالا

ممنون عزیزم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود