2777
2789
عنوان

ذخیره دانشگاه ازاد

1422 بازدید | 15 پست

سلام ، من ذخیره ۶۱ پرستاری دانشگاه ازاد شدم ، خیلی استرس دارم ‌. اگه تجربه ای دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید 

و اگر به عنوان ذخیره قبول نشم اولویت های پایین تری که انتخاب کردم هم قبولم نمیکنن ؟ حتی اگر رتبه م بخوره ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال قبولی هست 

اولویت های پایینتر بررسی نمیشن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
احتمال قبولی هست  اولویت های پایینتر بررسی نمیشن

جدی؟خب اگه قبول نشه باید چیکار کنه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

حتما قبولی اون چیزی که بعنوان ذخیره هست ظرفیت اصلی هست نگران نباش برو راحت خرید کن که باید حسابی آشپ ...

یعنی چی ظرفیت اصلی هست منظورتون رو نفهمیدم

من ردیف ۱۷ پرستاری ذخیره آزاد اوردم احتمال قبولی هست؟

یه صلوات  🤍
جدی؟خب اگه قبول نشه باید چیکار کنه

هیچی متاسفانه 

ولی شانس قبولی بالاس ذخیره ها ۹۰ درصد قبول میشن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
یه سوال  الان من زده ذخیره بهداشت ردیف 37 رتبه زده 400 بعد آخرین رتبه قبولی 444 قبول میشم؟

طبق سالای قبل اکثر ذخیره ها قبول میشن حتی کسی ک آخرین نفره ب موقع اعلام آمادگی کن انشالله قبولی

طبق سالای قبل اکثر ذخیره ها قبول میشن حتی کسی ک آخرین نفره ب موقع اعلام آمادگی کن انشالله قبولی

چجوری باید اعلام آمادگی کرد ؟ توی سایت بابد بیاد و لینک باز بشه یا باید حضوری برم دانشگاه ؟ 

چجوری باید اعلام آمادگی کرد ؟ توی سایت بابد بیاد و لینک باز بشه یا باید حضوری برم دانشگاه ؟ 

توی سایت میزارن هرروز چک کن https://azmoon.iau.ir