2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یا ن ؟؟؟

319 بازدید | 31 پست

من دارم از شدت کلافگی و سردر گمی بیچاره میشم هرچی می‌خوام بیخیال باشم ، مگهههه میشه آخه 😬

بی بی چکم هاله داره تو عکس زیاد معلم نیس ولی قشنگ مشخصه اصلا نیاز نیست زوم کنی ۳ ساعت بهش 

دیگه هم بی بی ندارم بزنم 

لامصبای بدرد نخورِ گرون 😒

من دوتا زدم هاله داره 

دوستم با ۴ روز تاخیر زد اصلا هاله نداره 

حالا من هیچ علامتی هم ندارم جز اینکه گاهی حس و کمردرد پریود میگیرم تا استراحت میکنم خوب میشه 

خیلی حال بدی دارم والا نمی‌دونم امیدوار باشم 

نباشم ...

اصلا ی وضعیه که 

دعام کنین لطفا 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
برو یه ازمایش بده خیالتو راحت کن دیگه عزیزم ، مگه چنده بی بی چک؟ دو سال قبل که ارزون بود یهو گرون شد ...

والا من مدیکور گرفتم ک همه هم میگن به درد نمیخوره 

۲۵ 😑

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه ازمایش بده خیالتو راحت کن دیگه عزیزم ، مگه چنده بی بی چک؟ دو سال قبل که ارزون بود یهو گرون شد ...

چند سالته؟

چطور مگ ؟

همینطوری.. میخواستم بگم اگه وقت داری نگران نباش

۲۴ سالمه 

ولی دوبار سقط داشتم 🤕

خیلی هم بچه دوست داریم خودمو شوهرم 🥺

خیلی نگرانم 

ی چیزی دیگه هم میخواستم بگم بهت شخصی بود ولی چون حوصله بحث ندارم نمیگم  نمیدونم شاید ی روزی وا ...

وااا خب بگو اگ به دردم میخوره 🙄

وااا خب بگو اگ به دردم میخوره 🙄

نه ب درد این مشکل ک داری ک نمیخوره ولی ی جایی بدجور دل منو شکستی و من حتی تاپیک زدم ب خاطر ناراحتی ک ازت داشتم و امروز اتفاقی تاپیکتو دیدم با مشکلی ک دقیقا خودمم دارم و میدونم چقدر عذاب آوره

نه ب درد این مشکل ک داری ک نمیخوره ولی ی جایی بدجور دل منو شکستی و من حتی تاپیک زدم ب خاطر ناراحتی ک ...

کی من؟؟؟ 

من اصلا چند ماهه اومدم ک اصلا نبودم تا الان ک چند روزه درگیره بی بی چکمم 

یادم نمیاد جایی کامنتی چیزی گذاشته باشم ک کسی بخواد ناراحت بشه 

دقیقا چند ماه قبل بود بی خیال مهم نیست گذشت ولی دیگه بیخود برای کسی گزارش نزن امیدوارم خدا دلتو شا ...

من واسه هیچکسی گزارش نزدم تا حالا 

میشه درست بگی چی شده نمی‌فهمم واقعا🤕

من واسه هیچکسی گزارش نزدم تا حالا  میشه درست بگی چی شده نمی‌فهمم واقعا🤕

ولی من اکانتتو یادم مونده

حتی نی نی یار رو تگ کردی

من ی تاپیک زدم ک بیماری سرماخوردگی جدید اومده و کسانی ک رفتن کربلا باید قرنطینه بشن شما اومدی گفتی تاپیکت هدفمند بود و توهین بود وهی تگ کردی و من تعلیق شدم در شرایط روحی بدی ک داشتم خیلی واسم سخت بود ک حتی نذاشتی من توضیح بدم و چقدر تو لحظات تنهاییم اشک ریختم چون واقعا تنها جایی ک داشتم ک بیام حرف بزنم اینجا بود