یه زمانی من به هر دلیلی تعلیق میشدم. دلایل خیلی وقتا قانع کننده بود خیلی وقتا هم چی بگم. مثلا یه کاربر توی تاپیکی که گفته بودم سقط بار روانی داره(من سقط پزشکی داشتم) منو ریپلای کرد گفت تو قاتلی از رحم حرف نزن. من تعلیق شدم به دلیل اینکه توی تاپیک سقط بودم!!!! و اون کاربر هنوزم هست. هنوزم فرصت گیر بیارم گازگازی ام میکنه.
خلاصه اون زمانها سایت پرمیشد از تاپیک هایی با مضمون اینکه اوپرا کجاست. خیلی ها لطف داشتند و من شرمنده شون هستم. ولی یه کاربرایی هم یادم نمیره. کاربرایی که یهو روشن میشدن و می اومدن افشاگری هایی از زندگی من میکردن که برای خودم هم جالب و گاهی وحشتناک بود. اوپرا دستش رو شد. اوپرا دروغ گفته. اوپرا یه بچه دبیرستانیه. اوپرا برای منافقین آلبانی کار میکرده. اوپرا غرب زده است. اوپرا روابط نامشروع ترویج داده. اوپرا مغروره . اوپرا فحش داده.
تا حدی اینا عادیه خب. اینجا سایتی هست که از همه جوامع توش عضو هستن. اما گاهی هم بعضی کامنت ها عجیب بود. اولی اونایی بودن که من واضح یادم می اومد ازم کمک خواسته بودن سوال پرسیده بودن . قربون صدقه رفته بودن. مشکل داشتن و تا جایی که تونسته بودم کمک کرده بودم. کامنت اونا بدجوری منو متعجب میکرد.
و دومی..... دومی کاربری بود که حضور مداوم توی تاپیک هایی بر علیه من داشت.
از هتاکی نمیترسید. جریان اینکه من گفتم برام با کول باکس دارو فرستادن و واکسن رو ماهرانه قاطی کرد و گفت اوپرا گفته توی کلمن براش واکسن میفرستند. مدتها آزارم داد و به آزارها دامن زد. از کامنتی که من توی تاپیک هدیه های عروسی گذاشته بودم اسکرین گرفت و همه جا مسخره کرد. دامنه اذیت های تا جایی کشیده شد که بعد از تعلیق دائم اوپرا توی همین کاربری ام دو تاپیکم رو به تعظیلی کشوند و با همکاری یکی دو تا کاربر دیگه حرف نبود که به من نزنن. لابد می پرسید نی نی یار ها کجا بودن؟ این سوال منم هست. چون تگشون میکردم و تاپیک تعطیل میشد ولی اون کاربر همچنان سرجاش بود.
بگذریم.
چند روز قبل من متوجه شدم اون کاربر ، کاربری دومی کسی بوده که اینجا معروف بوده. طرفدار زیاد داشته و خوب هم قلدری میکرده. و متاسفانه کسانی خبر داشتن که این کاربری فیک کیه. کسانی که میتونستند جلوش رو بگیرن ولی سکوت کردن. یا فقط تاپیک رو تعطیل کردن.
من از اون کاربر انتظاری ندارم. از کوزه همان برون تراود که دراوست. ولی امروز برام عجیبه که میبینم وقتی کسی تعلیق میشه همه جور تاپیکی در موردش زده میشه جز این یکی!!!!
در مورد این کاربر نباید تاپیک بزنیم. نباید کامنت بذاریم.
چرا؟
چون لابد ابهت و دامنه قدرتش تا بعد تعلیقی هم ادامه داره.
چون دوستی اش با بعضی کاربرا و جانبداری اونا ازش انقدر عمیقه که دیشب دونه دونه توی تاپیک نازنین انلاین شدن و گزارش زدن و نی نی یار شب گفتم نمیدونم چرا گزارش میزنن ولی الان میگن آخه در مورد اون کاربر حرف زدید.
دست مریزاد نی نی یار ها . دست مریزاد وقتی منو برای چیزایی تعلیق کردید که هر روز توی سایت میبینم کامنت میشه و تعلیقی نداره. دست مریزاد که دوتا و چند تا کاربری برای من و ما معمولی ها ممنوعه ولی برای خیلی ها عین شیر مادر حلال. دست مریزاد که وایستادین دیدین تگتون کردم برای تهمت و هتاکی اون کاربر و کاری نکردین چون میدونستین کیه. و دست مریزاد که بعد تعلیقی اش هم حواستون هست کسی چیزی در موردش نگه.