2777
2789
عنوان

حقوق قبول شدم خیلی ناراحتم😭😭😭

951 بازدید | 32 پست

با اینکه از بچگی علاقه داشتم ولی همش میگم کاش فرهنگیان زده بودم

ای خداااا

به نظرتون فرهنگیان بهتره یا حقوق؟

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اعتراض زدین؟؟؟ خودم بزنم یا برم کافی نت ب نظرتون 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

قطعا حقوق بهتره،البته باید روحیه بالایی داشته باشی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نمیدونم تجربیم ولی فکرکنم حقوق جزو رشته های تاپ انسانیه

تاپه ولی خب سختی زیاد داره مشخصم نیست در آینده بتونم شغلی داشته باشم یا نه!

اینجا نمیشه دنبال علاقه رفت😢

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
علاقهر خودت مهمه نه نظر ما دختر خوب

آخه عزیزم اطرافم وکیل نیست 

نمیدونم انتخابم درست بوده یا نه خواستم مشورت کنم

درسته خب دست خودت بود چرا فرهنگیان نزدی

نمیدونم 

اشتتتباااه کردم😭

حالا که گذشت وقتی قبول شدی پس میتونی 

ان شاالله عزیزم دعام کن

منم حقوق قبول شدم تو تاپیکام ببین انقد نظر منفی شنیدم😟😟😟😟 اما برحسب علاقه رفتم

منم 

ای خدا