2777
2789
عنوان

پرستاری آزاد یا مامایی دولتی

438 بازدید | 18 پست

بجه ها پرستاری آزاد به دانشگاا خوب تیپ ۱ مرکز شهر یا مامایی دولتی دانشگاه تیپ ۳؟علاقم به پرستاری بیشتره از،پس خرجشم بر میام حالا با این شرایط شما بودین کدومو میرفتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی شیفت بمونی حتی شب بیدار بمونی یه پرستار خوش اخلاق باشی ؟

نمیدونم فقط میخوام از شر کنکور خلاص شم از افسردگی دارم میمیرم از یه جا پرستاری رشته مورد علاقمه میترسم بعد پشیمون شم

نمیدونم فقط میخوام از شر کنکور خلاص شم از افسردگی دارم میمیرم از یه جا پرستاری رشته مورد علاقمه میتر ...

ببین تو کدوم شغل راحتی خودت را تصور کن با سختی هاش با درآمدش بعدش راحت تصمیم بگیر اصلا استرس نداشته باش

مامایی بیشتر میتونی درامد کسب کنی به نظرم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بازارکار پرستاری پررونق تره

ماما چون میتونه مطب بزنه و خب درامد خوبی دربیاره از قبل کارایی که متخصصا کمتر انجام میدن 

حتی خیلیاهاشون کارای سقط جنین انجام میدن که دیگه اونا میلیاردر میشن 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ماما چون میتونه مطب بزنه و خب درامد خوبی دربیاره از قبل کارایی که متخصصا کمتر انجام میدن  حتی ...

پرستار هم می‌تونه بالین کار کنه و هم می‌تونه هوم کر بزنه و هم می‌تونه همزمان دوتا بیمارستان کار کنه و هم می‌تونه تا دکترا بخونه و استاد دانشگاه یا عضو هئیت علمی بشه و برای کسی که بخواد مهاجرت کنه هم عالیه

مامایی استخدامش خیلی محدوده

پرستار هم می‌تونه بالین کار کنه و هم می‌تونه هوم کر بزنه و هم می‌تونه همزمان دوتا بیمارستان کار کنه ...

آره ولی پرستار برای اینکارا به تنهایی نمیتونه باید با مجوز یه پزشک کار کنه کار واسه خودش نیست

دو بیمارستان کار کردن رو ماما هم میتونه ادامه تحصیل دادن هم ماما میتونه دکترا بهداشت باروری و این ها بگیره که صرفا برای هیئت علمی شدنه

برای مهاجرت درسته پرستاری بهتره،  اما کار پرستاری خارج از کشور بسیار متفاوته سه تا از دوستای من مهاجرت کردن آمریکا ولی هیچکدوم دیگه کار پرستاری انجام نمیدن چون مثلا حتی دسشویی بردن بیمار هم با پرستار بوده یه نمونه خیلی کوچیک

استخدامی پرستاری هم درسته بیشتره