2777
2789
عنوان

گرفتگی قلب شدید نمیتونم نفس بکشم😭

1947 بازدید | 19 پست

باردارم قلبم مثل ماهیچه پا گرفته دقیقا سینه چپم قبل بارداری ام اینطوری میشدم اما خیلی کم مشکل گشادی دریچه میترال دارم اما دکترم میگه قلبت مشکل خاصی نداره الان ۴روزه اینطوری ام الان شدید گرفته نمیتونم ن تکون بخورم ن نفس عمیق بکشم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

مطمئنی قلبته؟! من اینجوری میشدم مشکل از ریه ام بود چون نفس هم نمیتونستم بکشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی قلبته؟! من اینجوری میشدم مشکل از ریه ام بود چون نفس هم نمیتونستم بکشم

نمیدونم دقیقا سمت قلبه همونجا که قلبم میتپه.گرفتگی هست مثل گرفتن ماهیچه پا اصلا با تکون خوردن و نفس عمیق کشیدن شدید میشه اما درد یکسره نیست و یه گرفتگی چند دقیقه ای یا چند ثانیه ای میگیره ول میکنه

منم افتادگی دریچه میترال دارم ولی اصلا اینجوری نمیشم و مثل یه آدم نرمال هستم حتی سر بارداریم 

برعکس مامان منم افتادگی دریچه داره دقیقا مثل شما هست یعنی آدم فکر میکنه دور از جون داره سکته میکنه 

یه بار که خودم بردم دکتر بهش گفتم دکتر حرف خیلی خوبی بهم زد 

گفت مادرت هیچ مشکلی نداره فقط ترس از مردن داره

راس میگه مامان من همش فگر میکنه داره میمیره 

برو اورژانس بیمارستان ، چون اینجا کسی هم بدونه  یا نمیتونه کمکت کنه یا ناقص می‌دونه

برم اورژانس یا دکتر قلب؟

نمیدونم دقیقا سمت قلبه همونجا که قلبم میتپه.گرفتگی هست مثل گرفتن ماهیچه پا اصلا با تکون خوردن و نفس ...

به نظرم یه دکتر داخلی برو نوار ریه بده.

من اول رفتم نوار قلب دادم قشنگ حس سکته داشتم‌ بعد دکتر گفت قلبت هیچ مشکلی نداره دیگه رفتم داخلی تست ریه گرفت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم افتادگی دریچه میترال دارم ولی اصلا اینجوری نمیشم و مثل یه آدم نرمال هستم حتی سر بارداریم  ...

منم تا الان اینطوری نبودم ۴روزه شدید شده ببین به حدی میگیره که مثل مجسمه میشم یهو میگیره نمیتونم تکون بخورم یا حتی نفس عمیق بکشم باید وایسم بدون تکون خوردن تا خوب شه ولی خب واقعا به هیچی فکر نمی‌کنم مثلا این حرفی که دکتر به مادر شما زده چون خودش یهویی میاد 

به نظرم یه دکتر داخلی برو نوار ریه بده. من اول رفتم نوار قلب دادم قشنگ حس سکته داشتم‌ بعد دکتر گفت ...

ریتون مشکل داشت؟اگه ریه باشه‌چرا همش سمت چپع؟

دکتر قلب رو که الان نمیتونی پیدا کنی ، معمولا سرشون شلوغه دیر به دیر نوبت میدن

چی بگم والله قبلا اینطوری شدم فورا دکتر رفتم و تواون زمانم اکو شدم اما گفت که هیچی نیست درد عضله اس درد قلب نیست نمیدونم چی بگم آخه اونجا چی هست که به این شدت بگیره

ریتون مشکل داشت؟اگه ریه باشه‌چرا همش سمت چپع؟

اره ریه بود. نمیدونم شاید سمت راستم بود اما من فوکوسم رو سمت چپ بود🤦 

به هرحال یه دکتر داخلی نوبت بگیر برو.

میتونی هم بری کلینیک دکتر عمومی بگی یه نوار قلب و اگه ریه دارن برات بنویسه چک کنه خودش