2777
2789

بچه ها من تابستون یه خواستگار داشتم که از طرف استاد دانشگام به هم معرفی شدیم 

خیلی زیادددد مشتاق بود به ادامه ی آشنایی و داشت روند آشناییمون پیش میرفت تا اینکه من روزی که اومدن خونمون به آقا پسر گفتم که برادرم مریض ذهنیه ولی در حین تولد واسش مشکل به وجود اومده و ژنتیکی نیست بهم گفت نگران نباش و به این موضوع فکر نکن 

چند روز گذشت تا اینکه مادرش تماس گرفت و گفت مثل اینکه بچه ها به توافق نرسیدن و خدافظی کردن من خیلی به هم ریختم چون خیلی ما همو پسندیده بودیم .  . .

من بهش پیام دادم که به خاطر شرایط برادرم این تصمیمو گرفتی جواب داد نه لطفا این فکرو نکن من بهش گفتم حیف نیست تموم بشه ؟ اون هیچی جواب نداد 

تا اینجا میشه ازتون بپرسم خودمو کوچیک کرده بودم بهش پیام دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گذشت تا اینکه چند ماه بعد میثم بهم یه روز که از سر کار می اومدم تماس گرفت و باهام ملاقات گذاشت و ... حالا من نمیخام درباره ملاقاتمون چیزی بپرسم ازتون ولی بچه ها میشه بگین من اون روز خودمو کوچیک کردم که بعد از خدافظی واسش پیام گذاشتم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا کار خوبی کردی 

طرف بفهمه که خودت عقل و شعور داری فهمیدی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بله.وقتیم جوابشو دادی یعنی اشتباهتو‌ دوباره تکرار کردی 

بهم پیام داد و واسم توضیح داد مادرش باعث این شده که خدافظی بفرستن و ازم خاست بهش فرصت بدم فعلا من جواب قطعی بهش ندادم 

ولی تورو خدا چرا میگی خودمو کوچیک کردم ؟ خیلی کار زشتی کردم اون روز ؟