2777
2789

سلام من سال 89 در سن بیست سالگی  درد کمر وحشتناکی داشتم ام ار آی دادم گفتن مهره دو و چهار ساییده هستن و فقط باید مراقبت کنی همین کار هم میکردم چون تو خونه خودم بودم اما الان که خونه پدرم هستم زمستون پارسال همش با درد وگریه گذروندم البته کمردرد نه پادرد بسیار شدید که از لگن تیر میک

شد تا به پاشنه پا خواب نداشتم فقط مسکن  به تشخیص دکتر گفتن ظاهرا دیسک خیلی پیشرفت کرده اما عکس نگرفتم چون یا میگن عمل یا استراحت چون شرایطش ندارم هیچکس ازم مراقبت نمیکنه تازه ازم کلفتی روزانه هم میخوان چه درد داشته باشم چه نداشته باشم برای همون عمل نکنم بهتره هزینه عمل که دیگه هییییچ.الان باز دردهای شدیدم شروع شد ولی دیگه قرص

اثری نداره دوستان بگید چکار کنم ورزش یا قرصی چیزی هست بهم معرفی کنید تا ببینم تکلیفم چی میشه کی راحت میشم میرم از اینجا بخدا خواب شب ندارم بی

شتر دردام هم موقع نشستن و جمع کردن پا هست موندم زمستون داره میاد چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند ماهی ی بار ایطور میشم وقتی دراز میشم میخوام بلند شم میمیرم و زنده میشم تا دستشویی چهار دست و ...

من ثانیه به ثانیه داره اینطور برام میگذره همش درحال ناله کردنم 

چیکار کنیم واقعا من دیگ نمیکشم قبلا این مریضی هارو آدم 100 ساله نمی‌گرفت 

منم موندم چکار کنم قرص جدید گرفتم اما هنوز مصرف نکردم 

هنوز زمستون نیومده دردها شروع شد 

ام آر آی دادی شما