2777
2789

چند تا آمپول قبل آی وی اف میزنن؟و چه آمپولهایی هستن؟چه داروهایی باید خورد و چه مدت ؟

از زمانیکه شروع کنید به استفاده آمپول تا باردار شون چند ماه طول میکشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بعد بچه دار شدید؟

هنوز ک نه .

من فردا دوباره میرم دکتر و برای باردوم مجبورم ای وی اف کنم .انشاالله این بار میشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما میدونین هزینه ای وی اف حدوا چندمیشه.دلم بچه میخواد ولی نمیشه

راستش من از دکترم پرسیدم گفت برای کسایی که مشکل ناباروری دارن مراکز دولتی حدودا ۷ تا ۱۰ تومن. بستگی داره شهر شما چقدر بگیرن

عزیزم انشالله دامنت سبز بشه🤲

ممنونم مهربون انشاالله .برام دعاکن فردا دوباره باید داروهای ای وی اف را شروع کنم و این بار سرم های کمیاب و گرانی بزنم ک واقعا سخته .....🥺😭 برام دعاکن 

ان شاالله که اینبار نتیجه میگیری عزیزم. شما چقدر هزینه کردی

عزیزم من سال ۹۸ای وی اف کردم اون زمان ۸تومن و این بارهم حدس میزنم بیشتراز ۲۰۰تومن .چون باید سرم ای وی ای جی بزنم که کمیاب و گرانه😔