2777
2789

چند تا آمپول قبل آی وی اف میزنن؟و چه آمپولهایی هستن؟چه داروهایی باید خورد و چه مدت ؟

از زمانیکه شروع کنید به استفاده آمپول تا باردار شون چند ماه طول میکشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بعد بچه دار شدید؟

هنوز ک نه .

من فردا دوباره میرم دکتر و برای باردوم مجبورم ای وی اف کنم .انشاالله این بار میشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما میدونین هزینه ای وی اف حدوا چندمیشه.دلم بچه میخواد ولی نمیشه

راستش من از دکترم پرسیدم گفت برای کسایی که مشکل ناباروری دارن مراکز دولتی حدودا ۷ تا ۱۰ تومن. بستگی داره شهر شما چقدر بگیرن

عزیزم انشالله دامنت سبز بشه🤲

ممنونم مهربون انشاالله .برام دعاکن فردا دوباره باید داروهای ای وی اف را شروع کنم و این بار سرم های کمیاب و گرانی بزنم ک واقعا سخته .....🥺😭 برام دعاکن 

ان شاالله که اینبار نتیجه میگیری عزیزم. شما چقدر هزینه کردی

عزیزم من سال ۹۸ای وی اف کردم اون زمان ۸تومن و این بارهم حدس میزنم بیشتراز ۲۰۰تومن .چون باید سرم ای وی ای جی بزنم که کمیاب و گرانه😔