2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6956 بازدید | 123 پست
منم پرستاری . تبریک بهت😍

میشه رتبت و بگی؟ 

خوش ب حالت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی مهربونم الهی موفق ترین بشی عزیزم پس کار با رایانه روانشناسی بود فقط؟  من فکر کردم سوال ...

خواهش میکنم گلم نه بابا چه زحمتی💕

نه اصلا راجب کامپیوتر نبود

فقط سوالات روانشناسی و موقعیت های فرضی. حتی سوالات تخصصی در خصوص رشتم که زبانه هم نداشت!

تدریس هم ازمون نخواستن

بازی گروهی اینجوری بود که باید یه روزنامه دیواری درباره تاثیر مخرب فضای مجازی روی کودکان میساختیم. هر گروهی موضوعش فرق داره

از اول گروه بندی شدیم و تا آخر مصاحبه با هم بودیم

گروه های ۴ نفره

نوبتی بحث میکردیم درباره موضوع و مشورت میکردیم. تقسیم کار کردیم و من قرار شد نقاشی بکشم

به نفر مینوشت

و به همین شکل کار گروهی انجام دادیم

آسون بود

مهم اینه که لکنت نداشته باشید. خجالتی و کم رو نباشید و حرف بزنید. تو حرف کسی نپرید.

دو تا خانم کلا حرف ها و حرکاتمون رو یادداشت میکردن. این از بازی گروهی.

بحث گروهی هم بهمون موضوع دادن که راجبش حرف بزنیم و مشورت کنیم

موضوعات عجیب غریب 🥴😂

بعضیا موضوعشون کم آبی بود

ولی مال ما این بود که یه نفر میخواد یه سازه فرهنگی توی تهران درست کنه. از چه هنر و معماری ای استفاده بکنه بهتره؟ مدرن؟ سنتی یا هردو؟

۵۹۰۰  ایشالا بهترشو قبولی

ممنون من خ دلم میخواست آزادم نیاوردم اتاق عمل آزاد قبول شدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

۵۹۰۰  ایشالا بهترشو قبولی

و اینکه خ حالم داغونه ۴ سال پشت کنکور بودم 

البته دانشجوی مهندسی پزشکی بودم ک انصراف دادم 

سنم همینجوری رفت بالا هیچ کاری تو زندگیم نکردم

من زبانم خیلی خوب بود راهنمایی حتی دوران مدرسه کلاس می رفتم  خیلی علاقه دارم. شاید بتونم در کنا ...

گلم باز خوددانی ولی همه مشاورا میگن اشتباهه که روی دو چیز تمرکز کنید

باید تمرکزتون روی یکیشون باشه

من متاسفانه نمیدونم چقدر لغت و گرامر در روز میتونه شما رو به هدف دلخواه برسونه🥲 ولی من خودم با اینکه مرتب داستان انگلیسی میخوندم و شعر گوش میدادم و زبانم عالی بود... بازم نزدیک یکی دو ماه مجبور بودم روزی هفت ساعت بخونم و کلی چیزای سخت سخت یاد گرفتم

من خودم گرامر رو از کتاب شهاب اناری میخوندم. البته پایمم قوی بود

لغات رو فقططط از کنکور های سالای قبل و سوالات قلمچی

خیلی توصیه میکنم که برید سراغ قلم چی های امسال و پارسال

کنکور های زبان ده سال اخیر... فوق العاده دامنه لغتم رو برد بالا

خدا نکنه عزیزم اینجوری نگو برات دعا میکنم ایشالا موفق باشی🥲🫂🩷

اینکه میگین لغات رو فقط کنکور سال های قبل و قلم چی برای تست زدن میگید دیگه؟ "خود لغات رو از کجا بخونم شهاب اناری لغات رو هم داره . از اون نخونم لغاتش رو؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
خواهش میکنم گلم نه بابا چه زحمتی💕 نه اصلا راجب کامپیوتر نبود فقط سوالات روانشناسی و موقعیت های فر ...

درباره اون روزنامه دیواری و موضوعات بحث گروهی اجازه استفاده از گوشی و اینترنت رو داشتین؟ 

یا کاملا از اطلاعات خودتون باید استفاده میکردین؟ 

درواقع هدفشون سنجش میزان اطلاعات شما بود یا سنجش مهارت کار گروهی؟ 

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت ، ایشالا مبارکت باشه و موفق بشی ، نهایی زبان فقط دروس عمومی ملاک هستش ؟ یع ...

خواهش میکنم گلم🩷

بله کنکور زبان به این شکل هستش که ۷۶ درصد تاثیر کنکور که فقط شامل زمان تخصصیه

و ۲۴ درصد تاثیر نمرات امتحانات نهایی اونم فقط عمومیا. امسال فکر کنم تاثیر امتحانات نهایی عمومی بیشتر میشه. دست کم نگیر.

حتما ترمیم کنید چون امسال خیلیا مثلا دیپلمشون مال سالای قبله با وجود اینکه نمراتشون ۲۰ بوده ولی بازم تراز سوابقشون رو افتضاح دادن بهشون.

و اینکه هیچ ربطی به ریاضی و حسابان و کنکور ریاضی نداره

فقط عمومیای نهایی و خود کنکور زبان

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت ، ایشالا مبارکت باشه و موفق بشی ، نهایی زبان فقط دروس عمومی ملاک هستش ؟ یع ...

و اینکه موفق باشی گلم ایشالا قبولیت😍💕 بهت امید دارم😁