2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6956 بازدید | 123 پست
تا اونجایی که میدونم بله برای ورودی های ۱۴۰۳ مثل روال قبله و فعلا این طرح جدید اجرا نمیشه باز شما ی ...

مرسی عزیزم. ❤️ من کنکور تجربی هم میخام بدم تازه نظام قدیم هم هستم. اگه بخام زبان بخونم خودم میتونم با کتاب بخونم.؟ باید چه کتابایی رو برا زبان تخصصی بخونم.؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
کار با رایانه چی بود عزیزم؟ 

کلا ۸۵ سوال بود که ۱۴ تای اول به شکل پنج یا شش گزینه ای

یک موقعیت فرضی براتون توصیف میکنه و شما از بین اون شیش گزینه اول بهترین و بعد بدترین انتخابتون رو مشخص میکنید. مثلا اگه بزنید ۵۳ یعنی بهترین جواب گزینه ۵ و بدترین گزینه ۳

مثلا یه سوالش این بود که شما یک دوست رو به عنوان مهمان میخواید بیارید اتاق خوابگاهتون که یهو میبینید هم اتاقی هاتون کلا اتاق رو کثیف کردند. چیکار میکنید؟

۱) اتاق رو خودم تمیز میکنم و بعدا به بقیه تذکر میدم

۲) جلوی مهمان با هم اتاقی ها دعوا میکنم

و ...

از سوال ۱۴ تا ۸۵ دیگه آسون بودن

به شکل بله و خیر

سوالات روانشناسی

مثلا : گاهی پشت سر دیگران غیبت میکنم

یا

پدر و مادرم مرا درک نمیکنند

و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی💕 من از بچگی زبان میخونم. رتبم توی کنکور زبان ۱۲ شد ترازم یازده هزار اسم شهرمو نمیتونم بگم

عزیزم منابع کنکور زبانتو میگی ؟ به نظرت از الان شروع کنم میرسم به تیر،؟ من دیپلم ریاضی دارم امسال میخام زبان کنکور بدم 

انسان مرد و با بُهت پرسید : همین ؟

مبارکه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کلا ۸۵ سوال بود که ۱۴ تای اول به شکل پنج یا شش گزینه ای یک موقعیت فرضی براتون توصیف میکنه و شما از ...

مرسی مهربونم

الهی موفق ترین بشی عزیزم

پس کار با رایانه روانشناسی بود فقط؟ 

من فکر کردم سوال درباره ICDL و کامپیوتر بوده

بازی گروهی و بحث گروهی هم میگی یه کوچولو چی بودن؟ ببخشیدا زحمت میدم بهت

مرسی عزیزم. ❤️ من کنکور تجربی هم میخام بدم تازه نظام قدیم هم هستم. اگه بخام زبان بخونم خودم میتونم ب ...

عزیزم توصیه من به شما اینه که روی یکیشون تمرکز کنید

تا پارسال که عمومی ها جزو کنکور بود هرکی میتونست هم کنکور تجربی بده و هم زبان. ازونجایی که عمومی ها مشترک بودند

الان که دیگه عمومی ها حذف شدن نمیشه اینکارو کرد. زبان تخصصی فوق العاده سخته. نمیتونید روی هردو تمرکز کنید

من فقط روی زبان تمرکز کردم

کتاب شهاب اناری جلد یک و دو خیلی خوبه ولی من بیشتر پایه قوی ای داشتم و از بچگی زبان میخونم. 

عزیزم توصیه من به شما اینه که روی یکیشون تمرکز کنید تا پارسال که عمومی ها جزو کنکور بود هرکی میتونس ...

من زبانم خیلی خوب بود راهنمایی حتی دوران مدرسه کلاس می رفتم  خیلی علاقه دارم. شاید بتونم در کنارش بخونم. . فقط من اصلا نمیدونم حجم مثلا لغات رو. شاید سوالم خنده دار باشه. اگه مثلا از فردا روزی 15 تا لغت شروع کنم به حفظ و روزی 40 دقیقه گرامر و فرداش تست. میتونم 60 درصصدشو حداقل عالی بخونم؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
عزیزم منابع کنکور زبانتو میگی ؟ به نظرت از الان شروع کنم میرسم به تیر،؟ من دیپلم ریاضی دارم امسال می ...

چرا که نه. وقتتون کافیه اتفاقا روی اردیبهشت تمرکز کنید حتما سعی کنید هردو کنکور رو خوب بدید. خیلیا کنکور دی رو ندادن امسال و پشیمون شدن چون آسون تر بوده از کنکور تیر

من بیشتر پایه قوی ای داشتم از بچگی کانون زبان رفتم و دیپلم کانون رو گرفتم. کنکور دی رو ۸۰ درصد زدم ولی براش آمادگی نداشتم

بعدشم کلا اردیبهشت و خرداد رو برای امتحانات نهایی خوندم که خیلییی مهمه پشت گوشت ننداز! یه نفر بود کنکور زبان رو بالای ۹۵ درصد زده بود ولی چون تراز سوابقش ۶ هزار بود خیلی بهش آسیب رسوند.

من تراز سوابقم که فقط شامل عمومی های نهاییه رو ۹۷۰۰ شدم که کمکم کرد

دیگه از آخرای خرداد تا ۱۵ تیر بکوب خوندم برای کنکور زبان و اینبار درصدم ۹۰ شد

کتاب شهاب اناری خوب بود هردو جلدش👍

اسی جان بهت تبریک میگم امیدوارم که همیشه موفق باشی عزیزم ♥️🌹  من که به ارزوم نرسیدم 😢💔😭🖤

مرسی گلم😍💕 ناراحت نباش عزیزم ایشالا خدا کمکت میکنه نا امید نشو

هدفت چی بود؟ پشت کنکور میمونی؟

چرا که نه. وقتتون کافیه اتفاقا روی اردیبهشت تمرکز کنید حتما سعی کنید هردو کنکور رو خوب بدید. خیلیا ک ...

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت ، ایشالا مبارکت باشه و موفق بشی ، نهایی زبان فقط دروس عمومی ملاک هستش ؟ یعنی حسابان و شیمی و اینا مهم نیست ؟ من کنکور ریاضی دادم دانشگاه خوب هم آوردم ولی رشته اش رو دوست ندارم ، گفتم از الان تا تیر و اردیبهشت تمرکزمو بزارم روی زبان ایشالا منم بتونم 🥲♥️

انسان مرد و با بُهت پرسید : همین ؟