2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعنوان کسی که ۴سال عقدبودم و همین رفتارو از خانواده شوهر دیدم میگم به هیچ عنوان رو کمک وحرفاشو ...

خدا لعنتت کنه هرکس که حرف میزنم و پا خرفش نمیمونه

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
ا حیاط مشترک در ورود و خروج حدا

نرو خواهرم نروووووووو

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
بعضیا چه توقعاتی دارن  اصلا قبول نکن  اگه به دختر خودشون بگن برو  زیر زمین زندگی کن ق ...

بخدا برا دخترش یه خونه تو بالاشهرو بهترین عروسی گرفتن 

واقعا توان مالیشو ندارن یا الکی میگن؟ حقوقشرچقدره نمیتونید اجاره کنید؟ زیرزمینش چ جوریه؟راهش جداست ...

ره دو تا مغازه دو تا خونه دیگ غیر از اینکه میشینه داره و ماشین 

😭😭😭😭😭😭وابسته ام چکار کنم 

عزیز منم وابسته بودم، میگفتم نباشه میمیرم،، حاضر بودم خیانت کنه ولی کنارش باشم

باورت بشه من تا مدتها تو خیابون تنهایی که میرفتم بلد نبودم، هر ان میخواستم تصادف کنم،، اینقدر وابسته بودم که به خودش میگفت هر غلطی کنم دوسم داره و میمونه،، 

من کمرم شکست،هر روز سرم میزدم،ارام بخش میگرفتم،کی اینکارو با من کرد؟؟همونی که من بدون اون میمردم،دیدم یکماه شد و من نمردم زنده هستم

اره نترس، شجاع باش، 

خودتو نحات بده فقط، تهش بخوای چندماه گریه کنی 

وقتی همسرت خیانت میکنه تو بیماری جنسی میگیری، مریض میشی، 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
ره دو تا مغازه دو تا خونه دیگ غیر از اینکه میشینه داره و ماشین 

جسارتا اوضاع مملکت دوساله چه تغییر اساسی میخواد بکنه که باعث میشه پدرشوهرت بتونه خونه بخره ولی الان نمیتونه 

خونه ارزون میشه دارایی وپول پدر شوهره بیشتر!🙄

عزیز منم وابسته بودم، میگفتم نباشه میمیرم،، حاضر بودم خیانت کنه ولی کنارش باشم باورت بشه من تا مدته ...

😭😭😭😭😭😭😭😭خداااااااااا داره چه بلایی سرم میاد قلبمممم خدااااا دارم روانی میشم

جسارتا اوضاع مملکت دوساله چه تغییر اساسی میخواد بکنه که باعث میشه پدرشوهرت بتونه خونه بخره ولی الان ...

🥺😭😭😭😭😔دارم میمیرم

😭😭😭😭😭😭😭😭خداااااااااا داره چه بلایی سرم میاد قلبمممم خدااااا دارم روانی میشم

چرا نمیگی خدا ممنونم که هنوزم فرصت هست خودنو نجات بدم،اینهمه ادم تجربه کردن،فرصت دوباره دادن، باز شوهره غلطش رو تکرار کرد

دوست خوب بخدا دلم میسوزه برای حالت، من ندیدمت اما درد مشترکت رو میدونم،، 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
ما هیچ وقت به عروسمون نمیگیم برو زیر زمین زندگی کن نهایت احترام میزاریم

خب چی کنن طبقه ای خالی که ندارن بدن بهش

اللنم رهن اجاره سربه فلکه امسال قرض کرد خونه گرفت سال بد میخوا چکارکنه.بی احترامی اینه بکسی که خونشه بگی برو زیر زمین جاتو برامن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اره والا چقدررررر بی منطق واقعا طرف یه عمر زحمت کشیده سنی ازش گذشته حالا تو خونه ای که برا خودشه اخ ...

الان شرایط سخته تو بروجرد من سال ۹۵ابمیوه کیری خریدم۲۸۰همون الان۴۶۰۰حسابشوکن.

نمیشه اول کار یه جون همه چیز داشته باشه.بنظرمن سایت اصلا جای خوبی برا اینکه راجب زندگی خصوصیت بپرسی نظربدن نیست.بعضی ها میگن چیزی بگیم بره ولی خیلی اشتباه حق الناس

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.