2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما با این شرایط باید جدا زندگی کنین. زندگی پیش خانواده اصولأ سخته حالا شما روتونم بهم باز ...

الانم داره داد بیداد میکنه

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

من این تاپیکو به مامانم نشون میدم 

چون هر خواستگاری برام میاد من میپرسم وضع مالی پسره چطوره ؟

مامانم میگه تو پولکی هستی 

حالا این تاپیکو نشون میدم تا متوجه بشه 

ببخشید اسی جان ناراحت نشی از من🙏

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

چه بد

باورت میشه همین ادم وقتی اومد خونه منو دید گفت خونتون پرتی داره

من قبل ازدواجمون همسرم خونه رو خریده بود، من دخالتی تو انتخاب خونه نداشتم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

مادرشوهرت چی میگه؟ تجربه ثابت کرده مادرشوهر پدرشوهرو پر میکنه میندازه به جون عروس خودشم یه گوشه میشینه میخنده

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
دقیقا منم همینو میخواستم بپرسم، عجیب همسرشون که وظیفه تامین خونه رو داره خودشو کشیده کنار عروس و پدر ...

داره داد میزنه مثل چی میترسم چکار کنم

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

عزیزم منم خانواده شوهرم شرطتشون پیش اونا بود بعد من رفتم مخ شوهرم زدم گفتم تو الونک بیا زندگی کنیم باهم میسازیم نون ماست میخوریم بعد دید من قانعم راضی شد شماهم اینکارو کن خیلی جواب میده چند هفته باهاش حرف بزن

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست