2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 159 پست
ببین دارن تحت فشارت میذارن که بری پیششون رفتی دیگه تاابد برنمیگردی گفته باشم بعد مث من بیچاره میش ...

امضات درد هممونه🥲😭

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید الان نقش همسرتون چیه؟؟موقعی که شما و همسرتون تصمیم به ازدواج گرفتید به اینکه باید خونه بگیرید و اینا فکر نکرده بودید؟بنظرم پدرشوهرتون وظیفه ای نداره که حالا بخواد جوابگو باشه

یعنی میگید چکار کنم

یا خونه مستقل توی خود سطح شهر

یا طلاق از الان

نه با بچه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
بهش بگو شما برین زیر زمین ما جای شما بشینیم 

اها عروستون همین حرف بزنه پدرمادرت بقران خودت میری خشتکشو میکشی رو سرش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

قبلا همگفتم 

به پدرت بگو محکم صحبت کنه 

انقدر خودت نرو جلو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏